časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Interiéry nově na Stavebních veletrzích Brno 2010

|

Termín 13. až 17. dubna 2010 by si již nyní měl zaznamenat ten, kdo chce mít možnost podávat nejnovější informace z oblasti stavebnictví – již popatnácté se totiž uskuteční mezinárodně uznávané Stavební veletrhy Brno. Naprostou novinkou nadcházejícího ročníku je zastoupení oborů interiér a bydlení.
 
Cílem rozšíření Stavebních veletrhů Brno o interiér a bydlení je vytvořit ucelený komplex veletrhů, který zahrnuje všechny obory stavebnictví, technického zařízení budov a nově také veletrh nábytku a interiérového vybavení. Toto rozšíření bylo zajímavé pro 85 % návštěvníků Stavebních veletrhů Brno 2009.
 
Patnáctý ročník Stavebních veletrhů Brno bude opět věnován celosvětově atraktivním tématům, zejména energeticky úspornému stavění a úspoře energií. Toto téma se dotýká nejen oblasti technického zařízení budov, ale i oborů zdicích materiálů, oken, dveří, konstrukčních systémů, izolačních a ostatních stavebních materiálů. Téma bylo zajímavé pro 90 % návštěvníků letošních Stavebních veletrhů Brno. Vzniká tak jedinečná možnost pro každého, dovědět se o novinkách v nabídce produktů a služeb, o konkrétních výrobcích, současných oborových trendech a především osobně se na vše zeptat a vše si vyzkoušet.
 
Vystavovatelé přitom mohou na místě demonstrovat konkrétní produkty a tipy a zároveň bezprostředně reagovat na dotazy návštěvníků. To vše, včetně spokojenosti na straně vystavovatelů i návštěvníků, dokazuje, že veletrh jako marketingový nástroj má stále významnější pozici a že zejména v době krize jej lze využít pro nenahraditelnou přímou komunikaci obou skupin. Z návštěvy Stavebních veletrhů Brno 2009 si požadované informace odneslo a bylo spokojeno 80 % z celkového počtu návštěvníků. Zastoupením nového oboru lze spokojenost očekávat na ještě vyšší úrovni.
 
Každý, kdo chce z krize odejít neporažen, tzn. být viděn a kupován, má do 30. října 2009 možnost využít cenové zvýhodnění včasného podání přihlášky. Kromě toho Stavební veletrhy Brno připravily speciální výhody pro nové i současné vystavovatele. Více naleznete na stránkách veletrhů: www.stavebniveletrhybrno.cz
 
Stavební veletrhy Brno
tel.: +420 541 152 890,
fax: +420 541 152 889,
 
Ing. Jana Tyrichová,
manažer PR a reklamy