časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Fabbian a FontanaArte v nových prostorách firmy HAGOS

|

číslo 4/2004

Fabbian a FontanaArte v nových prostorách firmy HAGOS

Za podolskou vodárnou v Podolské ulici v Praze 4 nelze bez povšimnutí minout rozzářené výlohy nových prezentačních prostor firmy HAGOS. Ve dvou prostorných místnostech jsou zde vkusně naaranžována svítidla dvou italských společností, firem Fabbian (obr. 1) a FontanaArte (obr. 2).

Obr. 1. Obr. 2.

Za přítomnosti sice postavou nevelkého, ale rozhodně nepřehlédnutelného majitele firmy Fabbian illuminazione pana Renata Fabbiana (poznávací znamení zářivě červené boty) a uhlazeného pana Carla Oliveria ze společnosti FontanaArte tyto prostory 16. září 2004 firma HAGOS slavnostně otevřela. Kromě asi 150 pozvaných hostů z České republiky se akce zúčastnili i hosté z Itálie.

Po krátkém uvítacím proslovu se všichni mohli nerušeně věnovat prohlídce vystavených svítidel a diskusi. S případnými dotazy se zájemci obraceli nejen na zaměstnance firmy HAGOS, ale i přímo na zástupce firem Fabbian a FontanaArte. K navození příjemné atmosféry nemalou měrou přispělo i připravené pohoštění a vše dokreslující živá hudba. V atraktivním prostředí, navrženém akademickým architektem Janem Formanem spolu s firmou HAGOS, čas při neodmyslitelné sklence dobrého vína rychle ubíhal. Poslední hosté se rozcházeli až v pozdních nočních hodinách.

Zájemci o nabídku obou italských firem jistě uvítají i možnost navštívit tyto prostory nejen od pondělí do pátku, ale po dohodě i v sobotu.

-jk-