časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Den otevřených dveří firmy OSRAM

|

číslo 4/2004

Den otevřených dveří firmy OSRAM

V souvislosti se změnou sídla společnosti OSRAM v České republice byla dne 11. října 2004 slavnostně otevřena kancelář firmy v budově Kodaňská Office Center v Praze 10.

Obr. 1. Obr. 2.

Prezentace se postupně konala na dvou místech. Přednáškový sál moderního hotelu Don Giovanni v Praze 3 byl místem konání úvodní části. Při příchodu každý návštěvník obdržel propagační materiály firmy a drobné firemní pozornosti. Po přivítání hostů a přednášce ředitele pro prodej v Evropě pana Braunedera OSRAM ve světě převzal slovo obchodní ředitel české společnosti Ing. Martin Vozňák a představil Osram v České republice. Přehlednou prezentací byli přítomní mimo jiné seznámeni s aktuálním sortimentem firmy. Poté následovala diskuse.

Po obědě, během nějž mohli zúčastnění pokračovat v neformálních rozhovorech, se zájemci automobily nebo přistaveným mikrobusem přesunuli do nové kanceláře firmy. Zde již byli pracovníci společnosti připraveni odpovídat na dotazy hostů. Prohlídku nových prostor a světelného studia s množstvím vystavených produktů zpříjemňovalo připravené pohoštění a živá hudba.

-jk-