časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Zajímavé výrobky z katalogu Distrelec

|

Firma Distrelec, evropský distributor elektroniky, nabízí rozsáhlý sortiment kvalitních výrobků od více než 600 uznávaných výrobců s obsáhlou nabídkou z oboru elektroniky, elektrotechniky, měřicí techniky, automatizace, tlakovzdušného zařízení, nářadí a ostatního příslušenství, jako např. optické signální hlásiče.
 

Vysílač GSM pro KombiSIGN 70

Vysílač GSM (obj. č. 565015) se jednoduše integruje do namontovaného signálního sloupku. Programování není nutné. Signalizovaná porucha se přenáší prostřednictvím SMS na mobilní telefon. Další napájecí zdroj ani další zapojování nejsou třeba. Přístroj má funkci volání a zjištění stavu, jakož i hlášení až pro čtyři stupně signálního sloupku. Vysílač je vhodný pro všechny běžné evropské mobilní sítě. Součástí dodávky je úhlová prutová anténa (slot na SIM kartu a SIM karta nejsou součástí dodávky).
 
Standardní dodací lhůta je 48 hodin, cena za dopravu zásilky činí 5 eur bez DPH. Tato cena je nezávislá na množství zásilky. Kromě tištěného katalogu lze nalézt celkový program také na CD-ROM, v obchodu on-line (http://www.distrelec.com) a v různých formách e-commerce.
 
Další informace mohou zájemci získat na adrese:
Distrelec Gesellschaft m. b. H.
Leithastrasse 25
A-1200 Wien
tel.: 800 142 525
fax: 800 142 526
 
Tab. 1. Tabulka základních technických údajů