časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Zajímavé produkty z katalogu Distrelec

|

Firma Distrelec, evropský distributor elektroniky, nabízí s obsáhlým výběrem velmi kvalitních produktů od 600 uznávaných výrobců široký sortiment z oborů elektroniky, elektrotechniky, měřicí techniky, automatizace, tlakovzdušného zařízení, nářadí a ostatního příslušenství. Jedním ze zajímavých výrobků jsou také: Přesné odizolovací kleště (číslo položky: 950242)
 
Jde o přesný odizolovací nástroj na jemné kabely, který umožňuje otáčivé naříznutí systémem čtyř nožů v jedné úrovni, vyříznutí a stažení izolace v jednom pracovním kroku, jakož i plynulé nastavení průměru a délky. Charakteristické jsou pro tento nástroj především velká opakovací přesnost a kvalitní zpracování s visačkou 100% Swiss made. Tyto odizolovací kleště jsou vhodné i pro použití na koaxiální kabely, teflon, Kynar a Kapton.
 
Základní technické údaje nástroje:
  • maximální vnější průměr kabelu 2,5 mm,
  • průměr vodiče (podle typu izolace) 0,16 až 1,5 mm (AWG 15 až 34),
  • maximální odizolovací délka 15 mm, odizolovací nůž HSS,
  • hmotnost 90 g.
 
Standardní dodací lhůta je 48 hodin. Cena za dopravu zásilky činí 5 eur plus DPH. Tato cena je nezávislá na množství zásilky. Kromě tištěného katalogu elektroniky a počítačového příslušenství lze najít celkový program také jak v on-line obchodu Distrelec (http://www.distrelec.com), tak pomocí různých forem e-commerce.
 
Distrelec Gesellschaft m. b. H.
tel.: 800 142 525