časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Zahradní technika ETAtool

|

Zahradní technika ETAtool

Společnost ETA Hlinsko rozšířila sortiment elektrického ručního nářadí ETAtool o výrobky z oblasti zahradní techniky. K dostání jsou nyní elektrická strunová sekačka, elektrický zastřihovač živých plotů, elektrický vysavač listí s drtičem a elektrická řetězová pila. Celý sortiment nově nabízené zahradní techniky byl důkladně přezkoušen a má všechny potřebné certifikáty a osvědčení pro oblast bezpečnosti, trvanlivosti a jakosti.

Obr. 1.

Rozhodnutí o rozšíření sortimentu ETA do této oblasti předcházel interní marketingový výzkum, který odhalil, že i přes zdánlivě širokou nabídku na trhu je zde předpoklad pro uplatnění vlastní značky. Podmínkou úspěchu je vysoká kvalita výrobků, komfort obsluhy, včetně vysokého stupně bezpečnosti a uplatnění nových pokrokových detailů v konstrukci spotřebičů. Nově zaváděná zahradní technika se opírá o již osvědčené přednosti značky ETAtool.

Jde zejména o širokou síť odborných prodejců, která pokrývá většinu území České republiky, a schopnost kvalifikovaných a zkušených prodavačů poskytnout odborné rady při výběru zboží. ETA nabízí navíc širokou síť odborně dobře vybavených servisů a dále služby servisních techniků.

Strunová travní sekačka ETA 6700 (příkon 600 W) má nastavitelný úchop, pojezdové kolečko k usnadnění sekání a otočnou žací hlavu.

Zastřihovač živých plotů ETA 6702 (příkon 500 W) je vybaven dvojitým bezpečnostním spínačem, elektrickou brzdou nože a vodováhou pro rovný řez.

Vysavač listí ETA 6703 (příkon 2 450 W) je koncipován jako spotřebič „tři v jednom“ – vysává, fouká a drtí listí. Je vybaven padesáti litrovým sběrným pytlem a regulací otáček.

Elektrická řetězová pila ETA 6704 (příkon 2 000 W) má lištu 400 mm a rozteč řetězu 3/8“.