časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Výběr ze zajímavých evropských veletrhů roku 2007

|

Výběr ze zajímavých evropských veletrhů roku 2007

Německo

Mezinárodní veletrh řemesel v Mnichově
Ve dnech 8. až 14. března 2007 se v areálu Neue Messe München v Mnichově uskuteční třetí Mezinárodní veletrh řemesel. Letos je koncipován podle hesla „Informace z první ruky pro budoucí stavebníky a stavební odborníky.“ V tomto duchu se ponese i plánované stavební fórum na téma plánování úprav, sanace a vytápění, na němž se vedle kvalifikovaných odborníků budou svými odbornými příspěvky podílet i někteří vystavovatelé. Návštěvníci jistě ocení i prodloužené otevírací doby v pátek a sobotu, kdy budou všechny haly otevřeny až do 20.00 hodin.

Další informace na internetové adrese: www.ihm.cz

Metall München
Vedle veletrhu řemesel se bude 7. až 10. března 2007 na Novém výstavišti v Mnichově konat také první Odborný evropský veletrh pro zpracování kovů v průmyslu a řemeslech metall München. Tento klasický odborný veletrh v sobě bude každé dva roky spojovat dosud rozdělené obory průmyslového a řemeslného zpracování kovů. Doprovodný program má symposiem a odbornými zasedáními položit most mezi výrobní praxi a vědecký rozvoj. Vstupenky na metall München umožňují návštěvu obou zmíněných veletrhů.

Další informace na internetové adrese: www.metall-muenchen.de

Maďarsko

Electrosalon
Mezinárodní odborný veletrh elektroniky a automatizace proběhne 8. až 11. května 2007 v Budapešti. V nové koncepci průmyslových veletrhů, ke kterým se Electrosalon každoročně řadí, je součástí veletrhu MACH-TECH v lichých letech a veletrhů Industria, Chemexpo a Securex v sudých letech. S cílem vybudovat tradici byla do doprovodného programu zařazena soutěž Prix d´ElectroSalon (Cena Elektrosalonu), která má každoročně odměnit největší inovaci a přínos v oboru.

Další informace na internetové adrese: http://www.electrosalon.hu

MACH-TECH
Mezinárodní odborný veletrh strojírenských technologií a svařovací techniky proběhne v Budapešti 8. až 11. května 2007. Oproti minulému ročníku před dvěma roky budou na letošním veletrhu dvě nové tematické sekce:
Subcon+ subcontracting a zpracování kovů,
Fluidtech pneumatické a hydraulické systémy.

Další informace na internetové adrese: http://www.mach-tech.hu

Podrobnější informace k veletrhům na adrese:

Expo–Consult+Service, spol. s r. o.
Příkop 4
604 45 Brno,
tel.: 545 176 158-60
fax: 545 176 159
http://www.expocs.cz