časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Veľtrh ELO SYS obohatený o sekciu telekomunikácií

|

Od 5. do 8. októbra sa po šestnástykrát stane trenčianske výstavisko dejiskom medzinárodného veľtrhu elektrotechniky, elektroniky, energetiky a telekomunikácií ELO SYS. Patrí medzi podujatia s rastúcim počtom vystavujúcich firiem, plne obsadenou výstavnou plochou, z roka na rok narastajúcim počtom odbornej návštevnosti a neustálym posilňovaním jeho medzinárodného charakteru. Tento rok sa veľtrh rozšíri o samostatnú sekciu venovanú telekomunikáciám. Vzhľadom
na rastúci trend tohto segmentu, ktorý ponúka množstvo technických noviniek a inovatívnych riešení mu bude venovaný celý telekomunikačný deň.
 
Veľkú zásluhu na udržiavaní vysokej úrovne veľtrhu ELO SYS majú odborní garanti – Zväz elektrotechnického priemyslu SR, Fakulta elektrotechniky a informatiky STU v Bratislave, Slovenské elektrárne, a. s., Slovenský elektrotechnický zväz – Komora elektrotechnikov Slovenska, Cech elektrotechnikov Slovenska a Únia slovenských elektrotechnikov, ktorí každoročne vynakladajú veľké úsilie, aby pripravili kvalitný odborný sprievodný program.
 
K veľtrhu ELO SYS už neodmysliteľne patria súťaže Elektrotechnický výrobok roka, Najúspešnejší exponát veľtrhu ELO SYS, Konštruktér roka a Unikát roka, ktoré vyhlasuje Zväz elektrotechnického priemyslu SR. Účasť v týchto súťažiach je pre vystavujúce firmy prestížnou záležitosťou. Neodmysliteľné miesto v sprievodnom programe veľtrhu má konferencia Elektrotechnika a informatika, ktorá sa bude tento rok venovať aj problematike telekomunikácií a jej iniciátorom a odborným garantom je už tradične Fakulta elektrotechniky a informatiky STU v Bratislave.
 
Organizátor výstaviska Expo Center, a. s., verí, že tohtoročný veľtrh ELO SYS splní očakávania tak vystavovateľov, ako aj návštevníkov a sekcia telekomunikácií sa stane jeho obohatením a neoddeliteľnou súčasťou.
 

http://www.expocenter.sk