časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Veletrhy wire 2020 a Tube 2020

redakce ELEKTRO |

Již déle než 30 let se veletrhy wire a Tube konají v Düsseldorfu společně. Vydobyly si věhlas jako světově uznávané akce. Přispěly k tomu, že Düsseldorf, centrum Severního Porýní-Westfálska, představuje ve světě platformu pro inovace v průmyslu.

V současné době existuje jedenáct mezinárodních satelitních veletrhů pro průmyslové obory prezentované na veletrzích wire a Tube. Vedle wire a Tube Düsseldorf jsou to wire China a Tube China v Šanghaji, wire a Tube India v Bombaji, wire a Tube Russia v Moskvě, wire a Tube Southeast Asia v Bangkoku, wire South America, TUBOTECH v Sao Paulu a Tube & Pipe Producers and Suppliers Pavilion při veletrhu FABTECH v Chicagu.

Každé dva roky jsou v Düsseldorfu pořádány mezinárodní odborné konference svazů, Cabwire pro wire a ITA-Konferenz pro Tube. Za organizaci akcí jsou zodpovědné svazy IWMA (International Wire & Machinery Association) a IWCEA (International Wire and Cable Exhibitors Association). Konferenci ITA-Konferenz pořádá svaz ITA (International Tube Association).

Od 30. března do 3. dubna 2020 se výstaviště v Düsseldorfu promění v globální hotspot informací a komunikace pro firmy z oborů dráty, kabely, trubky a roury. Letos se představí 2 600 vystavovatelů na ploše 115 000 m2 v šestnácti halách. Novinkou veletrhu Tube je hala 1 s plochou 12 027 m2 . Součástí nabídky veletrhu wire 2020 budou koncové produkty – upevňovací prvky (fasteners) a technické pružiny (springs) se představí v halách 16 a 17.

Nabídka veletrhu wire 2020

Veletrh wire představí v halách 9 až 17 stroje a zařízení na výrobu a zušlechťování drátů, materiály a nástroje pro různé technologie, technologie skleněných vláken, speciální dráty a kabely i inovace z oblasti měřicí, řídicí a regulační techniky. V hale 15 budou představeny stroje na svařování mříží. Ty jsou pro výstavářskou logistiku speciální výzvou, protože je pro ně nutné instalovat do energetických šachet a propojit velmi silné elektrické přípojky, které umožní přenos velkých proudů potřebných pro práci těžkých strojů. V hale 17 se pod heslem meet China’s expertise představí čínští vystavovatelé. V halách 16 a 17 bude prezentován celý řetězec výroby pro upevňovací a spojovací prvky. Vedle materiálů, strojů a zařízení zde budou koncové produkty jako upevňovací a spojovací prvky či pružiny. Pro výrobce, obchodníky i nákupčí šroubů, držáků, montážních dílů, kování, pružin a dílů z drátu je veletrh wire informační a obchodní platformou.

Nabídka veletrhu Tube 2020

Na veletrhu Tube 2020, v halách 1, 3, 4, 5, 6, 7.0 a 7a, budou představeny procesy výroby trubek a rour. Nabídka bude zahrnovat stroje a zařízení na jejich výrobu, úpravu a zpracování, surové materiály, příslušenství, stroje pro technologie, měřicí, řídicí, regulační a zkušební techniku. Nabídku doplní obchod s trubkami společně stechnologiemi pro těžební průmysl či profily, stroje a plastové trubky. Výrobci trubek a rour a obchody budou mít prostor pro prezentaci strojů, zařízení a produktů v halách 1, 3 a 4. V halách 5, 6 a 7a budou vystavovat zpracovatelé, v hale 7 bude pod heslem meet China’s expertise k vidění prezentace z Číny. Veletržní duo wire a Tube očekává více než 70000 návštěvníků ze 130 zemí. Informace na www.wire.de a www.Tube.de.

ecoMetals trails na wire & Tube 2020 www.wire-tradefair.com/ecometals_visitor,

www.tube-tradefair.com/ecometals_visitor

[Tiskové materiály Veletrhy Brno.]