časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Veletrh I.H.M. 2005

|

číslo 3/2005

Veletrh I.H.M. 2005

V Mnichově se od 10. do 16. března koná již 57. kontraktačně-prodejní veletrh technických a spotřebních řemesel I.H.M. 2005.

V technické části je nabízeno elektrické ruční nářadí, malá mechanizace, stroje a zařízení pro zpracování kovů, plastů, dřeva, skla a keramiky. Dále zahrnuje vybavení dílen a skladů, dopravní prostředky, potřeby pro motoristy, autoopravárenskou techniku, malou mechanizaci pro výstavbu, upevňovací prostředky, bezpečnost práce a ochranu životního prostředí, vybavení zahrad včetně zahradních strojů, informační a komunikační techniku, vybavení kanceláří.

V samostatné expozici zaměřené na energetické hospodářství a životní prostředí bude poradenství o náhradních zdrojích energie a dále tepelná technika s izolačními materiály pro snížení ztrát tepla.

V části pro spotřebitele jsou umělecká řemesla, hodiny, hry a hračky, sklo a keramika, výrobky ze dřeva, kůže a kovů, kamenické výrobky, zimní zahrady, bazény a sauny, hudební nástroje apod.

Podrobnější informace o dění na výstavišti lze získat na internetu www.ghm.de, popř. u oficiálního zástupce veletržní správy EXPO-Consult + Service s. r. o., Příkop 4, 604 45 Brno, tel.: 545 176 158, fax: 545 176 159, e-mail: info@expocs.cz

(vc)