časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Veletrh CeBIT Hannover 2006

|

číslo 2/2006

Veletrh CeBIT Hannover 2006

Mezinárodní veletrh CeBIT Hannover 2006 se bude konat 9. až 15. března.

Patří mezi největší a nejzajímavější přehlídky vyspělosti informační a telekomunikační techniky. Každoročně ji pořádá veletržní společnost Deutsche Messe AG.

Na výstavní ploše 312 500 m2 umístí své expozice 6 350 vystavovatelů ze 70 zemí, z nichž bude 3 020 z Německa a 3 330 ze zahraničí. Největší počet zahraničních vystavovatelů je z Tchaj-wanu, Číny, Jižní Korey, USA, Velké Británie, Honkongu, Nizozemí, Ruska, Itálie a dalších zemí Evropy. Za podpory Ministerstva průmyslu a obchodu ČR se letošního veletrhu zúčastní asi 33 českých firem. Z ČR je očekáváno asi 70 novinářů a 2 000 návštěvníků.

Obr. 1.

Pořadatelé veletrhu se snaží CeBIT přiblížit všem vystavovatelům i návštěvníkům, a proto jsou informace a názvy na výstavišti uvedeny v angličtině.

Základní téma veletrhu je rozděleno do těchto hlavních oblastí:

  • Communications – telekomunikace pevných, mobilních i dalších sítí,

  • Business Processes – řešení a servis pro utváření a optimalizaci obchodních procesů s podporou informačních technologií,

  • Digital Equipment & Systems – počítačová, paměťová, kancelářská a zábavní technika,

  • Banking & Finance – zařízení a technické vybavení bank, včetně komplexního řešení pro finanční a úvěrovou oblast,

  • Future Parc – řešení pro vědu a výzkum,

  • Public Sector Parc – řešení pro řízení a správu obce, státu i dalších veřejných institucí,

  • Planet Reseller – oblast informačních technologií, telekomunikací, zábavní elektroniky, fotografie a kancelářských potřeb pro obchodníky.

Uvedené členění nabídne v každé z uvedených oblastí specializované přehlídky hlavních témat daného oboru a většinou i přednáškové fórum, které bude informovat o aktuálních novinkách, dále prezentaci obchodních procesů plně využívajících informační technologie, rozmanitost použití nových řešení komunikací i sbližování informačních technologií a zábavní elektroniky.

Na veletrhu CeBIT Hannover 2006 budou i další zajímavé prezentace s různými tématy. Zájemci mohou najít podrobnější informace na internetových stránkách www.cebit.de. O zvýhodněných možnostech návštěvy veletrhu, nákupu katalogů a vstupenek se lze informovat u zástupce veletržní správy Deutsche Messe AG, Hannover: Ing. Eva Václavíková, Myslbekova 7, 169 00 Praha 6, tel./fax: 220 510 057, www.hf-czechrepublic.com, e-mail: info@hf-czechrepublic.com

(vc)