časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Veletrh aqua-therm slaví jubileum

|

číslo 11/2003

zprávy

Veletrh aqua-therm slaví jubileum

Ve dnech 25. až 29. listopadu se bude na Výstavišti v Praze-Holešovicích konat již desátý ročník Mezinárodního odborného veletrhu vytápění, větrání, klimatizační, měřicí, regulační, sanitární a ekologické techniky aqua-therm International Praha 2003. Pořádá jej agentura Progres Partners Advertising s. r. o. v licenci veletržní správy Reed Messe Wien pod záštitou MŽP ČR, MPO ČR, HK ČR a HK hl. m. Prahy s odbornou garancí Svazu podnikatelů v oboru technických zařízení ČR a Asociace odborných velkoobchodů.

Veletrh aqua-therm má několik hlavních oborů: zdroje tepla a odvody spalin, rozvody, armatury, služby pro dálkové sítě, místní sítě a přípojky, vytápění, potrubní rozvody, armatury, instalace v budovách, čerpadla, dmychadla, kompresory, ventilátory, klimatizace, větrání, čištění, odsávání, sušení vzduchu a plynu, bazény, úprava vody, solária, sauny a infrakabiny, chlazení, energetická zařízení, měřicí a regulační technika, automatizace, zdravotní technika a zařizovací předměty, izolace, montážní, servisní a provozní služby, nářadí a příslušenství, bezpečnost práce, ekologické, ekonomické a úsporné využití energie. To vše doplňuje počítačová technika a elektronika, informatika a poradenství pro podnikatele a občany.

V nomenklatuře veletrhu je také problematika ochrany životního prostředí a ekologie, alternativní a obnovitelné zdroje: spalování biomasy, využití energie slunce, využití energie větru, malé vodní elektrárny a tepelná čerpadla.

Veletrh bude přístupný denně od 10 do 18 hodin, poslední den od 10 do 16 hodin. Další informace o veletrhu, doprovodném programu a připravovaném dění na výstavišti lze získat u pořadatele Progres Partners Advertising s. r. o., Opletalova 55, 110 00 Praha 1, tel.: 224 234 274, fax: 224 235 033, www.ppa.cz a www.tzb-info.cz, e-mail: info@ppa.cz

(vc)