časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Veletrh Aqua-therm Nitra

|

číslo 1/2004

zprávy

Veletrh Aqua-therm Nitra

Na moderním výstavišti Agrokomplex v Nitře zahájí ve dnech 3. až 6. února 2004 veletržní sezónu šestý ročník mezinárodního odborného veletrhu vytápění, větrání, klimatizace, měřicí, regulační, sanitární a ekologické techniky Aqua-therm Nitra 2004. Tradičně jej zde v licenci Reed Messe Wien pořádá pražská veletržní agentura Progres Partners Advertising s. r. o. Odbornými garanty jsou Slovenská spoločnosť pre techniku prostredí, Slovenská energetická agentúra, Cech vytápania a tepelnej techniky a Slovenský zväz výrobcov tepla. Generálním partnerem se stal Slovenský plynárenský priemysel a. s.

V minulém roce se na veletrhu poprvé představil Slovenský plynárenský priemysel. Tentokrát se k němu přiřadí renomované společnosti podnikající v oblasti klimatizace a chlazení. Veletrh se rozšíří i v ostatních oborech, jež souvisejí s budoucím členstvím Slovenské republiky v Evropské unii. To se také odráží v potřebě větší výstavní plochy. Nyní budou expozice zaujímat 2 296 m2.

Nomenklatura veletrhu a jeho doprovodný program, spolu s udílením zlatých medailí nejlepším výrobkům, jsou velkým magnetem pro návštěvníky především z odborných kruhů. Je zaměřena na:

  • vytápění,
  • rozvody, armatury, regulace, měření a služby pro dálkové sítě, místní sítě a přípojky,
  • potrubní rozvody, regulace a měření v budovách,
  • čerpadla, dmychadla, kompresory, ventilátory,
  • klimatizaci, větrání, čištění, odsávání, sušení plynu, chlazení,
  • zdravotní techniku a zařizovací předměty,
  • izolaci,
  • montážní, servisní služby, nářadí a příslušenství, bezpečnost práce,
  • úspory energie.

Veletrhy Aqua-therm seznamují návštěvníky s nejnovějšími výrobky a technologiemi vhodnými pro realizaci technických zařízení všech typů budov a obytných objektů. Jsou proto vyhledávány nejen odborníky, kteří projektují, konstruují, budují a provozují zařízení, ale i širokou veřejností. Ta má tak možnost seznámit se s nejnovější nabídkou produktů určených pro stavbu rodinných či nájemních domů, továren, živnostenských provozoven, škol, nemocnic a ostatních objektů. Expozice budou přístupny denně od 10 do 17 hodin.

Další informace o dění na výstavišti a doprovodném programu mohou zájemci získat u pořadatele Progres Partners Advertising s. r. o., Opletalova 55, 110 00 Praha 1, tel.: 224 234 274, fax: 224 235 033, www.ppa.cz, e-mail: aqua@ppa.cz

(vc)