časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Ve společnosti Schneider Electric vyvrcholil projekt Pomozte dětem!

|

Ze sbírky Pomozte dětem! putovalo do jihozápadního regionu na podporu nejrůznějších projektů téměř 5 milionů korun. Ty si nakonec rozdělilo devět organizací, jejichž projekty pečlivě vybírala komise složená ze zástupců nadace NROS, odborné veřejnosti, partnerů, dárců, organizátorů sbírkových akcí a také médií včetně České televize. Nejvyšší částku, celkem 300 tisíc korun, obdržel v jihozápadním regionu projekt s názvem „To bude ale ŠVAGRjízda“ občanského sdružení Švagr, jež se věnuje zejména pořádání integračních akcí pro děti a mládež se zdravotním, mentálním a sociálním handicapem z ústavního i rodinného prostředí.
200 tisíc korun, svěřila komise píseckému Klubu Krteček na projekt „Krteček jde na výlet“. Tuto neziskovou organizaci, starající se o zdravotně postižené děti, podporuje již několik let také společnost Schneider Electric a její zaměstnanci. Ti přispívají i píseckému dětskému domovu.
Společnost Schneider Electric spolupracuje s nadací NROS již od roku 2000, loni na podzim se na dva roky stala dokonce generálním partnerem projektu. Kromě této významné podpory v oblasti provozních nákladů na projekt přispěla společnost přímo na konto charitativního projektu Pomozte dětem! částkou přes 1 800 000 korun.