časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Vážení čtenáři, odběratelé a sympatizanti titulu Elektro

|

Omlouváme se, ale rubrika Celoživotní vzdělávání má v tomto čísle Elektro „z provozních důvodů“ prázdniny. Ale není tomu tak, jak to kdysi za socialismu bývávalo, že strohé oznámení „Z provozních důvodů zavřeno“, načmárané na ušmudlané papundeklové tabulce visící začasto na dveřích nejrůznějších provozoven služeb a úřadů, ve skutečnosti oznamovalo, že pan vedoucí či úředník si prostě zaskočili někam něco vyřídit.
 
Naše informace o provozních důvodech je seriózní a znamená, že naši autoři si dovolili býti v letním čase vytíženi tu řádnou dovolenou, tu operací řešící zdravotní problém a tu, a to zejména a jak je pro jejich kvalifikaci příznačné, prací na jiných, neméně důležitých projektech.
 
Chápu - pro mnohé z vás by omluvou byly možná a jedině Olšana (takto známý pražský hřbitov)! Dobrá, pak tedy přihodím přípravu a účast redakce Elektro na zářijovém MSV v Brně, což, uznejte prosím, znamená pro tvorbu čísla 10 sice zajímavou, ale přesto podstatnou komplikaci ... a pak už zbývá pouze naše vlastní redaktorská nedokonalost, ke které se ovšem zásadně nepřiznáváme.
 
Ujišťujeme Vás, milí čtenáři, a jako konstruktivní skutečnost přidáváme, že oba autoři již opět sedí v kokpitech svých PC a pilují pro Vás další texty. Koneckonců – co by to bylo za vzdělávání bez prázdnin? Takže – v příštím čísle Elektro 11 nashledanou.
 
autoři a přednášející
JUDr. Zbyněk Urban, Ing. Miloslav Valena
a redakce Elektro