časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Úspory energií – zvýrazněné téma Stavebních veletrhů Brno

|

Stavební veletrhy Brno 2010 se budou konat od 13. do 17. dubna 2010 na brněnském výstavišti. Vedle SHK – Mezinárodního veletrhu technických zařízení budov bude letos souběžně probíhat také Mezinárodní veletrh interiéru a nábytku Mobitex. Rozšířením Stavebních veletrhů Brno o obory související s bydlením a interiéry vznikl ucelený komplex veletrhů, který zahrnuje všechny obory stavebnictví, technického zařízení budov a vše o bydlení, tj. nábytku a interiérovém vybavení.
 
Zvýrazněné téma Stavebních veletrhů Brno 2010 bude energeticky úsporné stavění, které je stále aktuální. Vzniká tak jedinečná možnost ucelené přehlídky vystavovatelů – prezentace praktických řešení, doplněná o novinky a trendy prezentované v odborném doprovodném programu. Téma se dotýká nejen oblasti technického zařízení budov, ale oborů zdících materiálů, oken, dveří, izolačních materiálů, konstrukčních systémů a ostatních stavebních materiálů.
 
Zaváděním nových produktů a služeb se firmy snaží docílit větší efektivnosti. A právě zde mohou pomoci Stavební veletrhy Brno, kde může firma nejlépe předvést svoji standardní nabídku a představit své novinky. V současné době všichni pečlivě rozvažují svoje nákupy a investice. Stavební veletrhy Brno jsou tím správným místem, kde je možné se osobně setkat s potencionálními zákazníky, ale také se seznámit s konkurencí, novinkami a trendy z oboru.
 
Špičkový výrobek, novinku či energeticky úsporné řešení je možné přihlásit do soutěže o zlaté medaile. V rámci soutěže budou nominované exponáty viditelně označeny přímo v expozici firmy. Navíc bude nominovaným exponátům věnována výrazná pozornost v rámci PR Stavebních veletrhů Brno.
 
Veletrhy Brno, a. s., prostřednictvím úseku Realizace expozic a servis, připravily pro své klienty on-line katalog výstavních expozic, což je přehledná databáze, která umožňuje vystavovatelům pohodlný výběr podoby jejich veletržního stánku či nalezení inspirace.
 
Pro obchodní setkání a výměnu informací lze využít Business Centre, které nabízí zprostředkování kontaktu návštěvníka s vystavovatelem, pronájem konferenčních místností pro vystavovatele, mezinárodní tisk a aktuální veletržní informace, asistenční a kancelářské služby.
 
Stavební veletrhy Brno jsou největší stavební veletrhy v celé střední a východní Evropě. Jde o prestižní událost, kterou pravidelně navštěvuje téměř 100 000 návštěvníků z celého světa. Poslední novinky a trendy v oboru zde prezentuje téměř 1 500 firem, včetně většiny lídrů v oboru. Stavební veletrhy Brno jsou otevřené jak odborníkům z oboru stavebnictví, tak i laikům, kteří plánují renovaci bytu nebo třeba jen vybírají nové obklady do koupelny. Souběžně se stavebními veletrhy probíhá také Mezinárodní veletrh investic, financí a realit Urbis Invest.

[Tiskové materiály BVV.]