časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

UDHOME2 od OBO Bettermann ještě univerzálnější

OBO BETTERMANN, s. r. o. | www.obo.cz

Díky kompaktním vnějším rozměrům 140 × 140 mm lze novou variantu podlahové zásuvky UDHOME2 od OBO Bettermann použít v podstatě kdekoli. Úzké okraje víka se dokonale přizpůsobí obrazu místnosti a do víka lze integrovat podlahovou krytinu místnosti (kámen, dlaždice, plast i dřevo). K dispozici jsou i verze, jejichž víko je osazeno dekorační deskou z ušlechtilé korozivzdorné oceli. Přístrojové přívody se do UDHOME zavádějí přes šňůrový vývod, který může být ve dvou verzích. S držadlem nebo s otevřeným obrysem. Víko s držadlem lze snadno otevřít, kabelový vývod s otevřeným obrysem lze oproti tomu otevřít jen nástrojem, např. šroubovákem. Napojení elektrických rozvodů tak může být chráněno proti neoprávněnému přístupu.

UDHOME2 od OBO Bettermann

Podlahová zásuvka je standardně vybavena dvojitou zásuvkou, namontovanou již z výroby v úhlové montážní konzole a toto základní vystrojení lze volitelně dále rozšířit o různé druhy datových připojení. Díky instalaci pod úhlem 54° lze UDHOME2 používat i se zavřeným víkem, a to i při použití přímých zástrček nebo i malé nabíječky, např. pro chytré telefony. Tím je zajištěna nejvyšší možná úroveň nenápadnosti.

Podlahová zásuvka UDHOME2 je k dispozici v nejrůznějších verzích tak, aby byla připravena na všechny požadavky týkající se vzhledu podlahy. Ve všech variantách jsou přitom nosné prvky vyrobeny z korozivzdorné oceli, takže zajišťují nejen vysoce kvalitní vzhled, ale poskytují také vysokou úroveň ochrany před případnou korozí.

OBO BETTERMANN, s. r. o., Modletice 81, P. O. Box 96, 251 01 Říčany u Prahy,
tel.: +420 323 610 111, e-mail: info@obo.cz, www.obo.cz