časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Technické veletrhy v Rakousku

|

číslo 2/2004

trh, obchod, podnikání

Technické veletrhy v Rakousku

V pololetních kalendářích technických veletrhů jsou také zahraniční veletrhy. Na vídeňském výstavišti v Prátru se konají veletržní akce pořádané veletržní správou Reed Exhibitions, např. mezinárodní veletrh elektrotechniky, energetiky, elektroniky automatizace a pohonů VIET, Obr. 1 veletrh měřicí a zkušební techniky Messtechnik Austria, veletrh strojů a výrobní techniky Intertool Austria a mezinárodní odborné veletrhy Aqua-therm International. Ty se v jejich licenci konají také v Praze, Nitře a dalších evropských městech.

Rakouské odborné veletrhy jsou pro vystavovatele i návštěvníky velmi zajímavé. Město Vídeň vybudovalo jedno z nejmodernějších veletržních center Evropy, které nabízí optimální rámcové podmínky pro kvalitní průběh veletrhů (obr.). Vystavovatelům a návštěvníkům z ČR jsou přizpůsobeny speciální nabídky a služby.

Další informace o společnosti Reed Messe Wien GmbH lze najít na internetových stránkách www.messe.at. Nejvýznamnějším partnerem v ČR pro technické odborné veletrhy je Progres Partners Advertising s. r. o., Opletalova 55, 110 00 Praha 1, tel. 224 234 274, fax: 224 235 033, http://www.ppa.cz, e-mail: info@ppa.cz

(jpe)