časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Světový veletrh zpracování plechu

|

číslo 8/2006

Světový veletrh zpracování plechu

Na výstavišti v Hannoveru se bude ve dnech 24. až 28. října t. r. konat již devatenáctý přední světový veletrh průmyslu zpracování plechu EuroBlech 2006, organizačně připravovaný britskou veletržní společností Mack Brooks Exhibitions.

Na tomto specializovaném veletrhu představí technologické a výrobní novinky přes 1 400 dodavatelů strojů a systémů na zpracování plechu z více než 35 zemí. Přichází sem stále větší počet vystavujících firem z rozšířené Evropské unie, Spojených států a Asie. Tento veletrh je místem setkání konstruktérů, technologů, výrobních specialistů a vedoucích řízení jakosti z celého světa, kteří se chtějí informovat o inovačních výrobních technologiích, nových materiálech a trendech v odvětví.

V areálu výstaviště expozice v halách 11 až 15 a v hale 27 obsadí užitnou výstavní plochu asi 8 000 m2. Očekává se přes 80 000 návštěvníků ze 60 zemí světa. Na veletrhu budou vystaveny plechy, polotovary a hotové výrobky z plechu, manipulační, tvářecí, spojovací, třídicí a pružné technologie na zpracování plechu, strojní součásti, technologie zpracování trubek, profilů a povrchů, nástroje, provozní zařízení, systémy pro řízení procesů CAD/CAM/CIM a zpracování dat. V programu je také vybavení provozů, bezpečnost práce, ochrana životního prostředí, služby, výzkum a vývoj. Pro optimalizaci produktivity budou v popředí nové materiály, inovační technologie dělení, tváření, spojování a svařování, globální výrobní technologie, pružné výrobní systémy, automatizace a robotika.

Hlavními zpracovateli a uživateli plechů jsou automobilový průmysl a jeho subdodavatelé, elektrotechnika, výroba elektrických strojů a přístrojů, tepelná a klimatizační technika, vzduchotechnika, jemná mechanika a optika, strojírenství, stavba lodí, letectví a mnoho dalších.

Návštěvu veletrhu organizuje BVV Fair Travel, s. r. o. (Marcela Frnková, tel.: 541 159 190, e-mail: ft@bvv.cz).

Další informace a vstupenky v předprodeji mohou zájemci získat na adrese:

Deutsche Messe AG Hannover v ČR
Ing. Eva Václavíková
Myslbekova 7
169 00 Praha 6
tel.:/fax: 220 510 057, 220 517 837
e-mail: info@hf-czechrepublic.com

(vc)