časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Strojírenský veletrh v Brně ve znamení synergie

|

Souběžně s 52. mezinárodním strojírenským veletrhem (MSV) a 7. mezinárodním veletrhem obráběcích a tvářecích strojů IMT proběhnou na brněnském výstavišti ještě další tři specializované technologické veletrhy, a to 13. mezinárodní slévárenský veletrh Fond-Ex, 20. mezinárodní veletrh svařovací techniky Welding a 3. mezinárodní veletrh technologií pro povrchové úpravy Profintech. Ve společném termínu 13. až 17. září 2010 se uskuteční také 10. mezinárodní veletrh prostředků osobní ochrany, bezpečnosti práce a pracovního prostředí Interprotec.
 
Spojením technologických veletrhů do společného termínu pořadatelé vycházejí vstříc zájmům vystavujících firem a partnerských asociací, a reagují tak na aktuální vývoj v daných branžích a na požadavky vystavovatelů. Firmy, které se v minulosti účastnily jak MSV, tak specializovaných výstavních projektů, chtějí v současné situaci vystavovat jen jednou v roce. Spojení zmíněných veletrhů do jednoho termínu zvýší počet komplexně prezentovaných oborů a přinese nové synergické efekty. Všechny společně konané veletrhy oslovují podobnou cílovou skupinu, ale rozšířená nabídka zasáhne ještě více branží a potenciálních klientů, což zvyšuje atraktivitu brněnského MSV také pro návštěvníky.
 
Změny ve vedení akciové společnosti Veletrhy Brno
Představenstvo akciové společnosti Veletrhy Brno na svém mimořádném zasedání 17. prosince 2009 rozhodlo o jmenování pana Jiřího Kuliše do funkce generálního ředitele společnosti Veletrhy Brno a dále o jmenování pana Norberta Schmidta do funkce obchodního náměstka generálního ředitele této společnosti.

[Tiskové materiály BVV.]