časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Strojírenské jaro v Praze

|

Ing. Hana Pokorná, ABF, a. s.
 
Září je pro většinu firem obdobím příprav marketingových aktivit nadcházejícího roku, do nichž neodmyslitelně patří účast na odborných veletržních akcích. Z tradičních projektů se stále častěji profilují úzce specializované části, které nabízejí možnost cíleného zviditelnění v oboru.
 
Tento trend se promítá také do skladby jarních odborných veletrhů společnosti ABF, a. s.
 
V termínu 15. až 17. 4. 2009 proběhne v PVA Letňany osmý ročník mezinárodního veletrhu strojírenských technologií For Industry, u některých vystavovatelů a návštěvníků dříve známý pod názvem MACH. Jako vždy v lichých letech doplňuje strojírenské obory For Surface – 5. mezinárodní veletrh povrchových úprav a finálních technologií, který opět představí novinky tohoto specializovaného odvětví. Třetím souběžným veletrhem je každoročně probíhající mezinárodní veletrh nakládání s odpady, recyklace průmyslové a komunální ekologie For Waste.
 
Novinkou roku 2009 s názvem For 3P je akce patřící rovněž do sekce B2B, zahrnující potravinářské, obalové a tiskařské technologie. U jejího zrodu stojí silný partner – Obalová asociace SYBA.
 
V průběhu několikaměsíčních příprav bylo osloveno s nabídkou spolupráce mnoho odborných i mediálních partnerů, s jejichž přispěním vchází trojice „péček“ (Processing, Packaging, Printing) do povědomí veřejnosti jak v České republice, tak i v zahraničí.
 
Benefitem pražského veletržního areálu je od května letošního roku zprovoznění stanice metra C Letňany s největším záchytným parkovištěm P+R pro 700 vozů a autobusovým terminálem. Tímto krokem došlo k dalšímu zlepšení dopravní obslužnosti areálu, který je současně napojen na přivaděč dálnice D8 z Teplic, Drážďan, Berlína, jakož i na pražský rychlostní okruh propojující přivaděče ostatních dálnic.
 
Uzávěrka s nejvýhodnějšími podmínkami pro přihlášení k aktivní účasti proběhne 31. 10. 2008.
 
Další informace mohou zájemci získat na internetových adresách: