časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Stavební veletrhy Brno a Mobitex opět spolu

|

I v roce 2011 se v tradičním jarním termínu od 12. do 16. dubna 2011 uskuteční Stavební veletrhy Brno a veletrh interiéru a bydlení Mobitex. Model uceleného komplexu uvedených veletrhů, který zahrnuje všechny obory stavebnictví, technického zařízení budov a interiérového vybavení, měl v roce 2010 premiéru a podle provedených výzkumů – jak mezi vystavovateli, tak návštěvníky – úspěšnou.
 
Stavební veletrhy Brno nabízejí především:
  • Nejnovější trendy ve stavebnictví, úsporách energií a interiéru
    Šestnáctý ročník Stavebních veletrhů Brno se bude věnovat celosvětově atraktivním tématům, zejména pak energeticky úspornému stavění, úsporám energií, alternativním zdrojům energií a vytápěcí technice.
  • Největší prezentace stavebních strojů ve střední a východní Evropě
    Mezi hlavní témata nadcházejícího ročníku brněnských stavebních veletrhů bude bezesporu patřit také prezentace firem z oboru stavebních strojů, které se po dvou letech, kdy se představovaly na veletrzích v Mnichově a Paříži, předvedou opět v plné kráse právě v Brně.
  • o Informace
    Stavební veletrhy Brno se vyznačují stabilní, velmi odbornou strukturou návštěvníků: 55 % z nich pracuje v oboru samém nebo příbuzném.
  • Příležitosti
    Stavební veletrhy Brno 2011 představují mimořádnou příležitost pro každého dovědět se o novinkách v nabídce produktů a služeb, konkrétních výrobcích a současných oborových trendech.

[Tiskové materiály BVV.]