časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Stavební veletrhy Brno

|

Stavební veletrhy Brno

Stavební veletrhy Brno tvoří již tradiční sestava tří samostatných veletrhů. Mezinárodní stavební veletrh IBF, mezinárodní veletrh technických zařízení budov SHK BRNO a mezinárodní veletrh osvětlovací techniky, elektroinstalací a systémové integrace budov ELEKTRO, vedle nichž souběžně probíhá i veletrh investičních příležitostí URBIS INVEST, každoročně přilákají do Brna desetitisíce návštěvníků, laiků i odborníků. Stavební veletrhy Brno jsou podle hodnocení Evropské federace stavebního průmyslu jediným stavebním veletrhem mezinárodního významu ve střední a východní Evropě s vysokým zastoupením odborné veřejnosti. V rámci celé Evropy dlouhodobě patří mezi pět největších veletrhů v oboru.

Obr. 1.

Dvanáctý mezinárodní stavební veletrh IBF, osmý mezinárodní veletrh technických zařízení budov SHK BRNO a čtvrtý mezinárodní veletrh osvětlovací techniky, elektroinstalací a systémové integrace budov ELEKTRO se budou společně s veletrhem investičních příležitostí konat ve dnech 17. až 21. dubna 2007. Hlavním tématem budou opravy bytového fondu a jako dozvuk loňského ročníku i zelená energie.

Doprovodný program nadcházejícího ročníku slibuje nejen soutěž Zlaté medaile a soutěž o nejefektivnější expozici Aura 2007, ale i další zajímavé soutěže pro učně nebo mladé architekty.

Mezinárodní stavební veletrhy spolu s dalšími veletržními akcemi, jako např. Mezinárodní strojírenský veletrh, Invex aj., zaznamenaly rostoucí zájem zákazníků o kvalitní výstavní plochu. Na MSV 2006 tato poptávka dokonce převýšila možnosti brněnského výstaviště. V zájmu zkvalitňování služeb rozhodlo vedení společnosti Veletrhy Brno zpracovat projekt výstavby nového pavilonu typu haly V. Ten by měl být uveden do provozu do roku 2009.