časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Speciální balení Xcomfort

|

číslo 1/2006

Speciální balení Xcomfort
možnost zúčastnit se finále hokejového mistrovství světa

Společnost Moeller Elektrotechnika pořádá v České republice soutěž nazvanou Leťte s námi na finále, která je spojena s nabídkou prvků moderní elektroinstalace systému Xcomfort. Nejen hokejoví fanoušci tak mají možnost vyhrát zájezd na finálové utkání mistrovství světa v ledním hokeji 2006 v Rize a mnoho dalších cen.

Obr. 1.

Home Manager je centrální řídicí jednotka instalace Xcomfort, jejímž prostřednictvím lze ovládat topení, klimatizaci, osvětlení i elektrické spotřebiče

Zmíněná soutěž je způsob ocenění partnerů a zákazníků, kteří používají zařízení Xcomfort. Úkolem soutěžícího je do 31. března 2006 soustředit maximální počet kuponů, které jsou součástí speciální nabídky produktů Xcomfort Set. Ty je možné zakoupit u obchodních partnerů společnosti Moeller Elektrotechnika. Ceny budou výhercům rozděleny podle počtu zaslaných kuponů – v případě shody podle data jejich doručení.

Produkty Xcomfort Set jsou určeny pro použití při méně rozsáhlých úpravách elektroinstalace bez instalování nových (dalších) kabelů. Na trh jsou dodávány v několika variantách podle funkcí, které zahrnují spínání a stmívání osvětlení, ovládání okenních žaluzií a zásuvkový modul, který je určen k zapínání a vypínání spotřebičů připojených k dané zásuvce.

Podrobná pravidla soutěže jsou k dispozici na webové adrese: http://www.xcomfort.com/soutez_xcomfort_set.pdf