časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Soutěž o automobil Renault Mégane již má svého vítěze!

|

číslo 10/2004

trh, obchod, podnikání

Soutěž o automobil Renault Mégane již má svého vítěze!

Soutěž společnosti Schneider Electric CZ probíhala od 1. 5. do 31. 7. 2004. Byla určena smluvním velkoobchodům - odběratelům produktů značek Merlin Gerin, Telemacanique a Lexel, tedy značek, které jsou v sortimentní rodině Schneider Electric. Do slosování podle herní formule byl zařazen každý, kdo v uvedeném období nakoupil produkty zmíněných značek společnosti Schneider Electric, a to v minimální hodnotě 3 000,- Kč.

Obr. 1

Celkově se do soutěže na více než stovce prodejních míst zapojilo 1 392 soutěžících z 1 304 firem. Jen jeden z nich však odjel ze závodu Schneider Electric v Písku ve zbrusu novém Renaultu Mégane! Byl jím pan Martin Kuček, pětačtyřicetiletý projektant z firmy Elok Opava.

Redakce ELEKTRO se zúčastnila předání ceny v investicí 550 miliónů Kč v roce 1998 nově postaveném závodě Schneider Electric CZ v Písku.

Společnost Schneider Electric celosvětově poskytuje výrobky a řešení pro přenos a rozvod elektrické energie a pro automatizaci a řízení. Společnost se orientuje na čtyři klíčové segmenty trhu: energetiku a infrastrukturu, průmysl, stavebnictví a domovní instalace.

Schneider Electric CZ, s. r. o., nabízí na českém trhu více než deset tisíc výrobků a zařízení značek Merlin Gerin, Telemecanique, Square D, Lexel, Sarel, TAC, Thorsman a Wibe. Obchodní zástupci společnosti působí na celém území České republiky.

(původní zpráva)