časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Siemens získal výroční cenu Cechu topenářů a instalatérů

|

Hodnotitelská komise Cechu topenářů a instalatérů České republiky (CTI ČR) udělila společnosti Siemens Výroční topenářskou cenu za vývoj a výrobu kvalitních regulačních a měřicích systémů pro vytápění, větrání a klimatizaci. Slavnostní vyhlášení a předání ceny se uskutečnily v úterý 22. dubna v rámci Stavebních veletrhů Brno 2008.
 
CTI ČR uděluje výroční ceny firmám, institucím a fyzickým osobám za významné počiny v oboru topenářství a vodoinstalatérství. Odborná technická komise uděluje ceny za zrealizované projekty, odborné publikace či inovační produkty a systémy v oblasti vytápění, větrání a klimatizace. Společnost Siemens prestižní ocenění získala za dlouhodobý přínos v oblasti inovací regulačních a měřicích systémů pro vytápění, větrání a klimatizaci a za následné úspěšné zavádění těchto systémů do praxe.
 
„Výroční topenářská cena je oceněním práce našich vývojářských týmů pracujících ve Švýcarsku, ale i obchodních a technických týmů společnosti Siemens působících v rámci České republiky,“ uvedl na slavnostním vyhlášení výročních cen Petr Martinec, ředitel obchodního úseku společnosti Siemens zabývajícího se prodejem produktů pro vytápění, ventilaci a klimatizaci.
[Tiskové materiály Siemens.]