časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Siemens uvádí na trh telefon CF62

|

číslo 4/2004

AMPER 2004

Siemens uvádí na trh telefon CF62

Ing. Jana Olejníková,
PR&Communication Manager

Společnost Siemens, divize Mobilní informace a komunikace (Siemens mobile), představila v rámci mezinárodního uvedení výrobku na trh svůj nový telefon „véčko„ CF62 (viz obr.). Jelikož má dva displeje – hlavní displej se 65 536 barvami – a dokonalý design, je třípásmový telefon Siemens CF62 vhodný pro uživatele, kteří chtějí mobilní telefon s jasnými barvami a ve stylovém provedení – s důrazem na sladění i nejmenších detailů.

Obr. 1

Netradiční tvar kompaktního telefonu s integrovanou anténou harmonicky ladí s chromovaným povrchem. Střízlivý styl doplňují tlumené barvy – telefon je k dostání ve variantě „šedá“ nebo „kašmírová“. S objemem 78 cm3 a hmotností 85 g se kompaktní telefon CF62 vejde i do malých kapes.

Přes malé rozměry nabízí telefon CF62 zajímavé funkce: barevný displej CSTN s vysokým rozlišením je určen pro posílání multimediálních zpráv (MMS) nebo prohlížení obrázků vyfotografovaných přídavným fotoaparátem QuickPic. Jedná se o třípásmový telefon s polyfonním vyzváněním, jenž je vybaven technologiemi Java, GPRS a WAP. Uživatel si jej může snadno přizpůsobit pomocí zvuků, obrázků a aplikací stažených z internetové stránky Siemens www.siemens-mobile.com/cf62 z téměř kteréhokoliv místa na světě.

Telefon CF62 uživatelům nabízí moderní design, ale také spolehlivost – v pohotovostním režimu vydrží 220 hodin a zvládne pět hodin hovoru. Před otevřením si na vnějším displeji přístroje může volaný přečíst, kdo mu telefonuje.

Nové „véčko„, aby poskytlo maximální pohodlí, je doplněno originálním příslušenstvím Siemens. Kromě přídavného fotoaparátu QuickPic s bleskem obsahuje několik náhlavních souprav, včetně nově navržené soupravy Purestyle. Navíc jsou v nabídce dvě mobilní řešení do automobilu – inovační sada plug & play Car Kit Easy a flexibilní sada Car Kit Portable. K telefonu rovněž patří stylové látkové pouzdro, praktické cestovní pouzdro, nabíječka, datový kabel a náhradní akumulátor.

Telefon CF62 bude na evropský trh dodáván ve druhém čtvrtletí 2004.