časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Siemens na veletrhu For Arch 2008

|

Společnost Siemens se zúčastní 19. ročníku mezinárodního stavebního veletrhu For Arch, který se v Pražském veletržním areálu Letňany uskuteční 23. až 27. září 2008. V expozici společnosti Siemens bude prezentováno řešení pro automatizované řízení rodinných domů a bytů.
 
Synco living – bezdrátový systém automatizace domácnosti je určen pro nezávislé řízení teploty v jednotlivých místnostech. Jeho prostřednictvím lze ovládat jak servopohony na jednotlivých otopných tělesech, tak regulátory topných okruhů, kterými se řídí buď jednotlivé smyčky podlahového vytápění, nebo otopná tělesa připojená přes centrální rozdělovač. Kromě vytápění a regulace přípravy teplé vody umožňuje Synco living řídit také osvětlení, rolety a žaluzie. V průběhu letošního léta bude do prodeje uvedena druhá generace systému s novými funkcemi, které rozšíří použití o nové užitečné vlastnosti.
 
Prostorové regulátory – Siemens dále představí především novou řadu regulátorů REV24/34, která se oproti předcházejícím modelům vyznačuje celou řadou vylepšení. Jde především o podsvětlení displeje LCD, informační textový řádek v českém jazyce, hodiny řízené rádiovým signálem DCF77 z Frankfurtu a jednoduché nastavování pomocí posuvného přepínače.
 
Domovní vypínače a zásuvky Delta – ve veletržní expozici Siemens budou představeny rovněž produkty z oblasti instalační techniky. Domovní vypínače, zásuvky a s nimi mnoho dalších přístrojů jsou důležitou součástí interiéru. Citlivá volba tvaru, barvy a konstrukčního materiálu je završením snahy o dosažení krásy a vysoké funkční úrovně. Novinkou je rozšíření řady Delta miro o nové barevné varianty skleněných a hliníkových rámečků.
[Tiskové materiály Siemens.]