časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Semináře Murrelektronik

|

Efektivní řešení distribuovaných instalací
 
V současné době je trvale vyvíjen tlak na ekonomická a efektivní řešení veške­rých elektrických instalací strojních zaříze­ní, a to jak ze strany uživatele, tak ze strany tvůrce a výrobce těchto zařízení. Nejčastě­ji skloňovanými slovy se stávají pojmy au­tomatizace, bezobslužný spolehlivý pro­voz, rychlá a cílená údržba. A to vše pokud možno za co nejméně peněz. Najít vyváže­ný stav mezi těmito požadavky není zrov­na snadné. Známe všichni lidové rčení „Za málo peněz, málo muziky“.
Firma Murrelektronik se systémově za­měřuje právě na oblast instalací na strojních zařízeních a lze říci, že patří mezi vedou­cí firmy v této oblasti. Nabízí pomocnou ruku konstruktérům, softwaro­vým inženýrům a projektantům v podobě miniseminářů cíleně zaměřených na vzdálené vstup­ně-výstupní systémy pro prů­myslové sběrnice, a to jak pro oblast instalací v rozváděčích a obslužných pultů, tak pro ob­last instalací přímo na stroji.
 
V rámci těchto seminářů bu­dou účastníkům předvedena eko­nomická a efektivní systémo­vá řešení, které poskytuje paleta vstupně-výstupních modulů fir­my Murrelektronik.
 
Především se však účastníci dozvědí, jak snadno a přehledně lze pomocí těchto produk­tů vytvořit požadovanou instalaci. Semináře jsou postaveny na aktivním zapojení účastní­ků na funkčním předváděcím modelu. Aby si účastníci ze semináře odnesli co možná nejví­ce poznatků, budou počty účastníků omezeny, a to na 15 až 20 osob na seminář.
 
Společnost Murrelektronik CZ zve tímto čte­náře časopisu Elektro k účasti na těchto semi­nářích a těší se na zaslání přihlášek k účasti na některý z uvedených termínů. Stačí zaslat struč­ný e-mail na níže uvedenou adresu s kontaktními údaji a městem, ve kterém se chcete zúčastnit.
Kontaktní údaje pořadatele:
 
Ing. Vladimír Schnurpfeil
Murrelektronik CZ, spol. s r. o.
Průmyslová 762, CZ-33301 Stod
tel.: +420 377 233 935
 

Plánované termíny a místa konání seminářů