časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Semináře Murrelektronik

|

Efektivní řešení distribuovaných instalací
 
V současné době je trvale vyvíjen tlak na ekonomická a efektivní řešení veškerých elektrických instalací strojních zařízení, a to jak ze strany uživatele, tak ze strany tvůrce a výrobce těchto zařízení. Nejčastěji skloňovanými slovy se stávají pojmy automatizace, bezobslužný spolehlivý provoz, rychlá a cílená údržba. A to vše pokud možno za co nejméně peněz. Najít vyvážený stav mezi těmito požadavky není zrovna snadné. Známe všichni lidové rčení „Za málo peněz, málo muziky“.
 
Firma Murrelektronik se systémově zaměřuje právě na oblast instalací na strojních zařízeních a lze říci, že patří mezi vedoucí firmy v této oblasti. Nabízí pomocnou ruku konstruktérům, softwarovým inženýrům a projektantům v podobě miniseminářů cíleně zaměřených na vzdálené vstupněvýstupní systémy pro průmyslové sběrnice, a to jak pro oblast instalací v rozváděčích a obslužných pultů, tak pro oblast instalací přímo na stroji.
 
V rámci těchto seminářů budou účastníkům předvedena ekonomická a efektivní systémová řešení, které poskytuje paleta vstupně-výstupních modulů firmy Murrelektronik.
 
Především se však účastníci dozvědí, jak snadno a přehledně lze pomocí těchto produktů vytvořit požadovanou instalaci. Semináře jsou postaveny na aktivním zapojení účastníků na funkčním předváděcím modelu. Aby si účastníci ze semináře odnesli co možná nejvíce poznatků, budou počty účastníků omezeny, a to na 15 až 20 osob na seminář.
 
Termínově jsou plánovány semináře v měsíci září ve městech Liberec, Hradec Králové, Ostrava, Praha, Plzeň a v listopadu ve městech Jihlava, Zlín, Brno, České Budějovice.
 
Přesné termíny a místa konání budou oznámeny v prázdninovém dvojčísle časopisu Elektro 8–9/2010 a na webových stránkách časopisu Elektro v průběhu srpna pro zářijové termíny a v průběhu října pro listopadové termíny.
 
Společnost Murrelektronik CZ zve tímto čtenáře časopisu Elektro k účasti na těchto seminářích a těší se na zaslání přihlášek k účasti na některý z uvedených termínů. Stačí zaslat stručný e-mail na níže uvedenou adresu s kontaktními údaji a městem, ve kterém se chcete zúčastnit.
 
Kontaktní údaje pořadatele:
Ing. Vladimír Schnurpfeil
Murrelektronik CZ, spol. s r. o.
Průmyslová 762
CZ-33301 Stod
tel.: +420 377 233 935