časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Seminář Dehn + Söhne s novinkou

|

V kulturním centru Novodvorská se 14. října 2010 uskutečnil jeden z mnoha odborných seminářů, které společnost Dehn + Söhne pořádá pro elektrotechniky – především hromosvodáře, revizní techniky a projektanty. Tento seminář byl zaměřen na ochranu před bleskem a přepětím pro informačně-technické sítě.
 
V současné době, kdy spolehlivě fungující elektronická zařízení mohou být doslova otázkou života a smrti, nabývá jejich ochrana před bleskem a přepětím obzvláštního významu. Společnost Dehn + Söhne, která je v tomto oboru renomovaným specialistou s více než stoletou tradicí (Hans Dehn založil svou elektroinstalační firmu v lednu 1910), si tuto skutečnost velice dobře uvědomuje a sází na jistotu. Nabízí nejen kvalitní výrobky, jejichž sortiment pokrývá kompletně celou oblast ochrany před bleskem a přepětím až do nejmenších detailů, a to od průmyslu až po rodinné domy, včetně protipožární ochrany staveb, ale pořádá také odborná školení pro elektrotechniky, kteří jsou zde informováni, jak je co nejlépe aplikovat.
 
Důvodem obrovského úspěchu této firmy nejen u nás, ale i ve světě může být skutečnost, kterou trefně vyjádřil pan Jan Hájek z firmy Dehn + Söhne, když poznamenal:
 
Společnost Dehn + Söhne nemá reklamační oddělení. Naše výrobky jsou velmi kvalitní a výskyt produkčních chyb je naprosto zanedbatelný.
(Kl)
 
Obr. Protagonisté semináře Dehn + Söhne (zleva: pan Dipl.-Ing. Thomas Weis, Jan Hájek a Ing. Jiří Kutáč)