časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Sběratelé se mají na co těšit

|

číslo 7/2006

Sběratelé se mají na co těšit

V příjemném prostředí levého křídla Průmyslového paláce na Výstavišti v Praze-Holešovicích se bude ve dnech 15. až 17. září konat pod záštitou České numismatické společnosti, České pošty a Svazu českých filatelistů již devátý mezinárodní specializovaný prodejní veletrh Sběratel 2006.

Je to největší sběratelský veletrh ve střední a východní Evropě. Jeho úroveň je srovnatelná s ostatními zavedenými veletrhy a je pozitivně hodnocen ve sběratelském světě. V minulém roce se ho zúčastnil rekordní počet vystavovatelů (230 firem) a sběratelů (celkem ze 40 zemí). Přišlo na něj více než 12 500 návštěvníků, přičemž každý třetí byl pracovníkem v některém technickém oboru a každý sedmý přijel ze zahraničí.

Letos lze očekávat ještě větší zájem o účast jak ze strany vystavovatelů, tak sběratelů. Ve veletržních stáncích na celkové užitné ploše přes 5 000 m2 očekává návštěvníky mnoho novinek.

Expozice vybavené odbornou literaturou a příslušenstvím budou rozděleny do těchto hlavních oborů:

  • telefonní karty,
  • filatelie,
  • numizmatika,
  • mineralogie,
  • ostatní sběratelství.

Ve všech oborech bude návštěvníkům k dispozici bezplatná znalecká a poradenská služba, kde si mohou nechat mj. ocenit své přinesené exponáty, a dále podrobný katalog v češtině, angličtině a němčině s množstvím fotografií a adresami všech vystavovatelů.

Současně s veletrhem Sběratel se bude konat třetí ročník unikátního veletrhu knih, starých tisků a grafiky Antikvariát Praha 2006. Na oba veletrhy platí stejná vstupenka. Denní vstupné je 60 Kč, zlevněné 20 Kč, přičemž ženy a mládež do osmnácti let mají vstup zdarma. Pro veřejnost je veletrh přístupný od 10 do 18 h, poslední den do 16 h.

Další informace mohou zájemci získat na internetových stránkách www.sberatel.info a www.antikvariatpraha.cz nebo přímo na adrese pořádající agentury:

(vc)

Progres Partners Advertising, spol. s r. o.
Opletalova 55
110 00 Praha 1
tel.: 224 213 905
fax: 224 218 312
e-mail: sberatel@ppa.cz, antikvariat@ppa.cz