časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Rockwell Automation získal Incuity Software

|

Společnost Rockwell Automation, Inc., oznámila koncem dubna, že dosáhla definitivní dohody o akvizici firmy Incuity Software, Inc., která je jedním z předních dodavatelů softwaru kategorie EMI (Enterprise Manufacturing Intelligence, podniková výrobní inteligence). Software společnosti Incuity poskytuje uživatelům v reálném čase inteligentní podporu jejich podnikatelských rozhodnutí směřujících ke zlepšení výrobních procesů a omezení ztrát při výrobě.
 
Nejnovější software společnosti Incuity, IncuityEMI 2.6, integruje jednoduchým způsobem množství nesourodých informačních zdrojů z výrobních procesů a dalších podnikových systémů. Umožňuje všem pracovníkům podniku sdílet výrobní informace a analyzovat příčiny problémů ve výrobě. Incuity EMI je kompatibilní se stávajícími řídicími systémy a manažerskými aplikacemi. Umožňuje vizualizovat údaje v těchto systémech a prezentovat je v koherentním obraze všech výrobních procesů probíhajících v podniku pomocí internetového prohlížeče a rozhraní pro aplikace z prostředí Microsoft Office. IncuityEMI má mnoho nástrojů pro analýzu výroby, např. manažerské panely zobrazující informace v reálném čase, automaticky vedené výrobní deníky, nástroje pro sledování klíčových výkonnostních ukazatelů a výstražných hlášení, nástroje pro analýzu prostojů a jejich dokladování, verifikaci procesů a jejich optimalizaci. Tyto analytické nástroje je možné použít pro mnoho oblastí od vlastních výrobních operací až po řízení dodávky a spotřeby energií v objektech.
 
Kombinace schopností Incuity s integrovanou sadou softwarových nástrojů Rockwell Automation pro řízení výroby a jejího výkonu by měla být pro zákazníky mimořádným přínosem.
 
Společnost Incuity Software má sídlo v Mission Viejo (USA, Kalifornie) a regionální kanceláře v USA, Kanadě a Jihoafrické republice. Její software se v současné době využívá na více než 45 000 místech ve více než čtyřiceti zemích a v třinácti jazycích. Tým managementu společnosti Incuity Software a její zaměstnanci se stanou částí organizační složky Architecture & Software společnosti Rockwell Automation.
 
Rockwell Automation je přední světový dodavatel automatizovaných systémů pro řízení průmyslových procesů, pohonů a průmyslových informačních systémů, které výrobcům pomáhají k dosažení konkurenční výhody na jejich trzích. Společnost tvoří firmy známých značek z odvětví průmyslové automatizace, včetně řídicích systémů a služeb Allen-Bradley®a průmyslového řídicího softwaru Rockwell Software®. Společnost má hlavní sídlo v Milwaukee, USA, a ve více než osmdesáti zemích světa zaměstnává zhruba 20 000 lidí.
[Tiskové materiály Rockwell Automation.]