časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Resale 2008

|

Mezinárodní veletrh použitých strojů a zařízení
 
Ve dnech 23. až 25. dubna 2008 se v Karlsruhe uskuteční již čtrnáctý ročník mezinárodního veletrhu použitých strojů a zařízení. V nabídce prezentovaných strojů jsou jak stroje na zpracování kovů, dřeva a plastů, tak i balicí a potravinářské stroje. Na veletrhu budou představena také stavební, zemědělská, textilní a mnohá další zařízení. Veletrh nabídne kompletní služby a řešení od poradenství, přes financování až po logistiku.
 
Světová poptávka po nových i použitých a repasovaných strojích neustále roste. Například podnikatel z Mauriciu by chtěl získat lisy na střešní antény, thajská firma chce koupit stroje na zemní práce, podnik z Paraguaye plánuje výrobu plastikových sáčků nebo česká firma potřebuje stroj na skládání sáčků na kebaby. Ne každý podnikatel nebo firma si však mohou dovolit nákup nových, moderních strojů a zařízení. To však neznamená, že musí od svého záměru ustoupit. Nákup použitého stroje je pro ně finančně a často i technicky výhodnější alternativou.
 
Resale je nesporně světovou jedničkou – předním světovým veletrhem použitých strojů a zařízení. Očekává se, že se na jeho letošním ročníku představí více než 500 vystavovatelů a přijde více než 10 000 návštěvníků. „Kdo přijede, něco si odnese, ať už je to použitý stroj, kontakty s důležitými prodejci nebo informace o trhu,“ hlásá slogan na oficiálních stránkách www.resale-germany.com
 
Více informací lze získat na: http://www.resale-germany.com