časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Řemesla i pro elektrotechniku

|

číslo 2/2004

trh, obchod, podnikání

Řemesla i pro elektrotechniku

Oblast „Business„ podporuje střední podniky a vedoucí síly při jejich rozhodování o vybavení a investicích, podněty pro založení, rozšíření a obnovu podniku. Z technických oborů je zde zastoupeno elektrické ruční nářadí, přípravky pro elektrické a jiné instalace, prostředky malé mechanizace a jednoúčelové stroje, malé stavební stroje, stroje a zařízení pro obrábění, tváření a svařování kovů, pro zpracování plastů, umělých materiálů a dřeva, dopravní vozíky a vozidla, skladování, skladová mechanizace a bezpečnost práce. Předváděna bude také tepelná technika a izolační materiály pro úsporu energie, solární kolektory (jsou instalovány na střechách výstavních hal B1 a B6 v počtu 7 812 slunečních panelů na ploše 38 100 m2 o výkonu 1,016 MW a s roční dodávkou asi 1 GW·h – návštěvníci veletrhu si mohou toto zařízení také prohlédnout).

V oblasti „Lifestyle„ jsou zařazena umělecká řemesla, design, stavba a vnitřní stavební řemeslnické práce, které jsou prezentovány jako „Svět bydlení“ (vize bydlení, klasické bydlení, venkovská stavení a hudební nástroje), „Bydlení na míru„ (vnitřní stavební práce, kuchyně a koupelny), „Umělecké řemeslo a šperk„ a „Svět hostem„. Mezi zvláštními expozicemi vyniká „EXEMPLA„, zaměřená na výrobu sportovního nářadí v olympijském roce 2004 a na širokou nabídku pro řemeslnický dorost „Young Generation„. Budou zde představeny také pracovní postupy, kterými lze vyrábět jednodušeji, rychleji a levněji.

Na veletrhu I.H.M. 2004 se oficiální účastí již podeváté představí ČR v rámci programu podpory exportu MPO ČR.

Souběžně s veletrhem se ve dnech 4. až 7. března 2004 koná Mezinárodní prodejní výstava květin a zahradního vybavení GARTEN MÜNCHEN.

Podrobnější informace o těchto akcích a dění na výstavišti lze najít na internetových stránkách www.ghm.de. Zájemci o návštěvu mohou získat levnější vstupenky a katalogy, objednat vhodné ubytování i přihlásit se k připravovaným zájezdům u oficiálního zástupce veletržní správy:

EXPO-Consult + Service s. r. o.
Příkop 4
604 45 Brno
tel.: 545 176 158
fax: 545 176 159
e-mail: info@expocs.cz

nebo na:
CBT s. r. o.
Staroměstské nám. 17
110 00 Praha 1
tel.: 224 224 710
fax: 224 224 724
e-mail: svehlova@cbttravel.cz

(vc)