časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Publikace vydavatelství FCC PUBLIC

|

číslo 2/2003

Odborná literatura

Publikace vydavatelství FCC PUBLIC Obr. 1.

Technika v županu

FCC PUBLIC s. r. o.
autor: Václav Černý
počet stran: 96, cena: 63 Kč (včetně DPH)

Po vzoru známější Medicíny v županu nabízí tato útlá knížečka sbírku anekdotických historek z vysokých škol technického směru, osobní i tradované vzpomínky na kolegy, studenty, pány profesory, docenty a asistenty. Na školách technického směru se událo a děje jistě neméně humorných situací než v oboru medicíny. Ani technici nejsou žádní suchaři a stejně jako v řadě dalších oborů lidské činnosti i zde vznikaly a vznikají spousty drobných žertů, kamarádských léček, ale i nedorozumění hodných zaznamenání pro pozdější generace jako zdroj poučení, ale především zábavy. Mnoho historek doznalo postupem času změn, které jim buď ubraly, nebo naopak přidaly na přitažlivosti. Dokonce se mnohé mohou některým čtenářům zdát povědomé z jejich vlastní praxe, ale i to je vlastně dokladem jejich literární trvanlivosti.

Obr. 2.

Ročenka ELEKTRO 2003
Elektrotechnická příručka

FCC PUBLIC s. r. o.
autor: kolektiv autorů
počet stran: 304, cena: 96 Kč (včetně DPH)

Souhrnná informační publikace s názvem Ročenka ELEKTRO 2003 je tradičně vydávána naším vydavatelstvím počátkem roku. V kapesním formátu publikace je obsažen souhrn důležitých adres institucí oboru elektrotechniky, státní správy a školství, dále informace z oblasti standardizace, články o bezpečnosti práce, kapitoly z projektování, zkušebnictví, měřicí techniky, ochrany elektrických zařízení atd.

Ročenka vychází nyní, na přelomu ledna a února, aby předložila aktuální informace pro tento rok. Publikaci, ale i starší vydání ročenek, lze objednat prostřednictvím objednávkového kuponu na této straně a dále i na adrese redakce (uvedena v tiráži časopisu) nebo na www.fccgroup.cz