časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Publikace vydavatelství Computer Press

|

číslo 7/2006

Publikace vydavatelství Computer Press

Obr. 1.

Využijte svůj mobil naplno!
Tipy a návody pro náročné

autor: Ondřej Pohl
rozsah: 144 stran černobílých
vydáno: květen 2006
cena: 149 Kč

Mobilní telefon dnes vlastní téměř každý a výrobci se předhánějí, kdo z nich nabídne lepší přístroj za nižší cenu. Tato publikace seznamuje čtenáře se všemi pokročilými funkcemi mobilních telefonů, které na většině současných modelů (s výjimkou nejlevnějších typů) lze nalézt. Věnuje se také využití mobilu ve spojení s počítačem. Popisuje rovněž, jak na mobilu nakonfigurovat a plně využít rozhraní Bluetooth (např. pro připojení bezdrátové sady handsfree) nebo jak odesílat zprávy MMS (např. fotografie nebo videosekvence) či odkud a jak dostat do mobilu loga a melodie.

Obr. 2.

Digitální fotografie v Zoner Photo Studio 8

autor: Michal Politzer
rozsah: 168 stran černobílých
vydáno: květen 2006
cena: 187 Kč
příloha: CD-ROM

Pořizování fotografií digitálním fotoaparátem zcela změnilo jejich zpracování a přineslo nové možnosti využití osobního počítače. K tomu je třeba dokonale ovládnout kvalitní software. Mimořádně pohodlné prostředí pro práci s digitálními fotografiemi nabízí program Zoner Photo Studio 8, nástupce úspěšného programu Zoner Media Explorer. V této knize je navíc uveden registrační kód pro registraci plné verze Zoner Photo Studio 8 Classic.

Obr. 3.

Jak překonat stres
3., aktualizované vydání

autor: Vojtěch Černý
rozsah: 96 stran černobílých
vydáno: květen 2006
cena: 99 Kč

Příručka obsahuje testy a cvičení, které po zvládnutí pomohou vyrovnávat se se stresovými situacemi a překonávat je. Čtenáři je tak nabídnut návod na vylepšení duševní kondice. Bohaté ilustrace umožňují snadnější orientaci a zpestřují práci s publikací.