časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Publikace vydavatelství Computer Press

|

Řeč těla

autor: Vojtěch Černý
rozsah: 264 stran černobílých
vydáno: srpen 2007
běžná cena: 399 Kč
příloha: DVD-ROM
Publikace je určena nejen pro obchodní zástupce i obchodníky za pultem, ale obecně pro každého, kdo se chce naučit rychle a bezpečně rozpoznat, co si jeho protějšek skutečně myslí. Čtenář se v tomto podrobném průvodci mj. dozví, proč je komunikace sociálně podmíněna a jaké jsou hlavní příčiny nedorozumění nebo co jsou neverbální kódy či co se rozumí pod pojmy arbitrární, ikonické a intrinzické kódování. V každé kapitole je zařazen větší počet testů, prostřednictvím kterých si lze ověřit stav získaných znalostí a dovedností. Přiložený DVD-ROM obsahuje videoukázky různého chování, a to jak hrané, tak i spontánní. Jsou zde probírány jednotlivé složky neverbální komunikace tak, aby se v nich čtenář naučil bezpečně orientovat a rychle rozpoznal, jaké pocity jeho protějšek právě prožívá.
 

Angličtina pro obchodní praxi

autor: Gabriela Nosková
rozsah: 152 stran dvoubarevných
vydáno: září 2007
běžná cena: 289 Kč
příloha: CD-ROM
Publikace je určena všem zájemcům s pokročilou úrovní angličtiny, kteří ve své profesi přicházejí do styku s obchodní administrativou a potřebují se orientovat v její terminologii. Důraz je kladen na aktivní užívání jazyka a schopnost dorozumět se v běžných obchodních situacích. Učebnice obsahuje dvanáct tematických kapitol, přičemž každá z nich je věnována jedné obchodní činnosti, a to od představení až po jednání a prezentaci. Jednotlivé lekce nejsou na sebe vázány, a proto mohou být probrány nezávisle. Na přiloženém CD-ROM jsou nahrávky poslechových cvičení zaměřených na porozumění mluvenému projevu v angličtině. Součástí knihy je klíč v závěru knihy.
 

Mistrovství v Adobe Illustrator

Tipy, efekty, kouzla

autor: Sharon Steuer
rozsah: 432 stran černobílých
vydáno: září 2007
běžná cena: 790 Kč
příloha: CD-ROM
Publikace je určena všem, kteří chtějí objevit „duši“ a skutečnou podstatu práce v Illustratoru a rádi by se v něm naučili pracovat jako skuteční profesionálové. Mistrovství v Illustratoru je kniha plná unikátních a praktických tipů, triků a technik, které nelze najít v žádné jiné publikaci. Je možné objevit účinné postupy, nejnovější techniky a osobité metody práce těch nejlepších v oboru. To vše s kvalitním výkladem na postupech krok za krokem a s bohatým obrazovým materiálem.
Přiložený CD-ROM obsahuje více než osmdesát grafických souborů ukázek z knihy k dalšímu použití, knihovny grafických samplů, klipartů, digitálních zdrojů a další grafiky.