časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Publikace vydavatelství Computer Press

|

Barack Obama

Pokus o nemožné
 
autor: John K. Wilson
rozsah: 204 stran ČB
vydáno: listopad 2008
běžná cena: 269 Kč včetně 9% DPH
 
Barack Obama patří mezi nejoblíbenější americké politiky. Jeho prezidentská kandidatura vzbudila na domácí scéně pozornost nezvykle velkého množství lidí a zároveň vyvolala silnou vlnu mezinárodního zájmu. Tato kniha není pouze Obamovým životopisem. Popisuje nejen jeho politickou dráhu i názory na rasovou problematiku a náboženství, ale také reakce pravice, levice i médií na jeho osobu.
 

Adobe Photoshop

Hotová řešení
 
autor: Jiří Fotr
rozsah: 264 stran ČB
vydáno: listopad 2008
běžná cena: 297 Kč včetně 9% DPH
příloha: CD-ROM
 
Málokdo má čas experimentovat s programem Photoshop. Snad každý by však rád znal jednoduché recepty na působivé výsledky. Kniha z edice Hotová řešení nabízí odpověď. Její obsah nezatěžuje suchopárnou teorií a popisy funkcí, které stejně uživatel nikdy nevyužije, ale zato představí řešení konkrétních úloh. Publikace obsahuje více než 200 užitečných postupů.
 

Mistrovství v Microsoft Office 2007

autor: John Pierce a kol.
rozsah: 1 104 stran ČB
vydáno: říjen 2008
běžná cena: 990 Kč včetně 9% DPH
příloha: CD-ROM
 
Kniha je určena především pro ty, kteří již mají první zkušenosti s některými programy Microsoft za sebou a chtějí je poznat důkladněji. Uznávaný průvodce z dílny Microsoftu zasvětí čtenáře hlouběji do možností programů Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Access i dalších aplikací sdružených do balíku Office System 2007. Publikace prozradí čtenářovi nejdůležitější techniky.