časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Publikace vydavatelství Computer Press

|

Adobe Illustrator CS3

Oficiální výukový kurz
autor: Adobe Creative Team
rozsah: 472 stran čb
vydáno: květen 2008
běžná cena: 590 Kč včetně 9% DPH
příloha: CD-ROM
 
Tato publikace v podobě oficiálního výukového kurzu je příručkou od samotných tvůrců tohoto programu. V patnácti lekcích se čtenář krok za krokem naučí vše od ovládání a základů kreslení v Illustratoru CS3, přes vektorizaci bitmapových obrazů a práci s textem až po používání živých efektů a praktické využití nových funkcí. V jednotlivých lekcích se pracuje se skutečnými projekty, díky nimž si čtenář postupně zdokonalí své vědomosti a znalosti.
 

Kanada

Velký průvodce National Geographic
autor: Michael Ivory
rozsah: 400 stran v barvě
vydáno: květen 2008
běžná cena: 590 Kč včetně 9% DPH
 
Kanada není jenom příroda, ale také historie, kulturní památky, nerostné bohatství či kanadské víno. Tento průvodce Kanadou obsahuje senzační fotografie, vynikající mapy a bezchybný doprovodný text. Čtenář v něm najde podrobné popisy míst a související informace, více než dvě stě osmdesát barevných fotografií, třicet podrobných barevných map, speciálně připravené nákresy plánů budov a památek, informace o hotelech, restauracích, možnostech nakupování a zábavy.
 

Adobe Flash CS3

Oficiální výukový kurz
autor: Adobe Creative Team
rozsah: 336 stran čb
vydáno: květen 2008
běžná cena: 497 Kč včetně 9% DPH
příloha: CD-ROM
 
Tato publikace v podobě oficiálního výukového kurzu je příručkou od samotných tvůrců tohoto programu. V jedenácti lekcích se čtenář krok za krokem naučí vše od ovládání a základů práce v programu Flash CS3 až po použití komponent, tvorbu interaktivních prvků a praktické využití nových funkcí. V jednotlivých lekcích této příručky si může čtenář vytvářet skutečné projekty, díky nimž si postupně zdokonalí své vědomosti a znalosti.