časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Publikace vydavatelství Computer Press

|

Jádro systému Linux

Kompletní průvodce programátora
autor: Lukáš Jelínek
rozsah: 688 stran čb
vydáno: květen 2008
běžná cena: 790 Kč včetně 9% DPH
 
Ojedinělá publikace poskytuje kromě cenných informací jedinečné rady a návody, díky nimž může čtenář poznat linuxové jádro do podrobností. Autor probírá všechny významné nástroje pro práci s jádrem, a poskytuje tak čtenáři kompletní přehled o jeho funkčnosti a vlastnostech. Vysvětlení podává od základů až po důležité zvláštnosti, bez kterých se při práci s jádrem uživatel neobejde. Dostatečná obecnost výkladu zároveň umožňuje využít informace i pro starší verze jádra.
 

Microsoft Office Project

Kompletní průvodce pro verze 2007 a 2003
autor: Jan Kališ, Michal Říha
rozsah: 472 stran čb
vydáno: duben 2008
běžná cena: 590 Kč včetně 9% DPH
 
Nejpodrobnější uživatelská příručka k Projectu s desítkami praktických cvičení a názorných příkladů. Kompletní průvodce aplikacemi Microsoft Project 2002, 2003 a 2007 pomůže čtenáři zjednodušit a zautomatizovat běžné procesy, sledovat a analyzovat soubor projektů a zefektivnit využití zdrojů. Autoři zde řeší spoustu běžných problémů a konfliktů, na něž uživatelé při řízení projektů dennodenně narážejí.
 

Mistrovství v Microsoft Office Word 2007

autor: Katherine Murray, Mary Millhollon, Beth Melton
rozsah: 816 stran čb
vydáno: květen 2008
běžná cena: 790 Kč včetně 9% DPH
 
Asi každý by chtěl umět využívat obrovský potenciál programu Word na maximum. Pro mnohé však zůstává mnoho funkcí skryto. Tato publikace umožní čtenáři proniknout pod povrch až k samotnému jádru tohoto nejpoužívanějšího textového editoru na světě tak, aby čtenáři neunikla žádná užitečná funkce. Tato precizně uspořádaná publikace poskytuje stovky postupů, tipů, rad a řešení problémů pro efektivní využití wordu, k vytváření komplexních dokumentů nebo elektronických formulářů.