časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Publikace vydavatelství Computer Press

|

Adobe Photoshop CS3

Oficiální výukový kurz
autor: Tvůrčí skupina softwaru Adobe Systems
rozsah: 400 stran plnobarevných
vydáno: leden 2008
běžná cena: 690 Kč, včetně 9% DPH
příloha: CD-ROM
 
Tato publikace je určena pro všechny, kteří se chtějí zdokonalit v práci s programem Photoshop. Je tedy vhodná jak pro amatéry, tak i pro profesionální grafiky. Jde o oficiální výukovou příručku od samotných tvůrců tohoto programu. Ve čtrnácti lekcích se čtenář krok za krokem naučí vše od ovládání a základů práce ve Photoshopu CS3 až po náročnější kompozice a využití nových funkcí v praxi. V jednotlivých lekcích jsou vytvářeny skutečné projekty, díky nimž lze postupně zdokonalovat vědomosti a znalosti. České příkazy byly pro uživatele anglické verze doplněny anglickými ekvivalenty. Na přiloženém CD-ROM jsou cvičné soubory (obrázky, fotografie, fonty) k jednotlivým lekcím, videozáznamy ukazující nové funkce Photoshopu CS3, různé efekty a triky.
 

Rozvíjíme a motivujeme zaměstnance

autor: Kaye Thorne, Andy Pellant
rozsah: 152 stran černobílých
vydáno: leden 2008
běžná cena: 299 Kč, včetně 9% DPH
 
Budoucnost rozvoje talentů je dána do souvislosti s vytvořením času a prostoru, v nichž ze sebe každý jednotlivec dokáže vydat to nejlepší. V tomto prostředí je také důležité uznat, že určití jedinci jsou natolik tvořiví a mají takovou představivost, že svými myšlenkami a nápady mění svět nás všech k lepšímu. Ne ale v každé firmě dokážou ocenit takto obdařené zaměstnance. Tato kniha je na jedné straně průzkumem toho, co brání projevení se schopných zaměstnanců ve firmě, na straně druhé je zasvěcením do tajů vytváření příznivého firemního klimatu, ve kterém budou moci schopní zaměstnanci rozvíjet svůj talent.
 

SAP R/3

Kompletní průvodce
autor: André Maassen, Markus Schoenen, Detlev Frick, Andreas Gadatsch
rozsah: 736 stran černobílých
vydáno: prosinec 2007
běžná cena: 990 Kč, včetně 9% DPH
 
Jste uživatelem programu SAP nebo jeho správcem? Chcete se naučit efektivně využívat nejrozšířenější informační systém v každodenní praxi? Tato publikace je názornou a praktickou příručkou, která podrobně představuje možnosti systému SAP R/3. Výklad je věnován jednak modulům systému, jednak používání a správě programu SAP v rámci běžných podnikových procesů a nutných operací na příkladu imaginárního podniku. Podrobně je probráno i nastavení systému. Kniha je koncipována tak, aby dobře sloužila lepší orientaci v systému nejen běžným uživatelům SAP R/3, ale i zkušenějším správcům.