časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Publikace vydavatelství Computer Press

|

Microsoft Office Excel 2007

podrobná uživatelská příručka
autor: Milan Brož
rozsah: 408 stran černobílých
vydáno: červenec 2007
běžná cena: 347 Kč
 
Podrobná příručka od jednoho z největších znalců excelu čtenáře naučí vytvářet profesionálně vypadající tabulky a grafy způsobem, který výrazně usnadní jeho práci. Pozná množství efektivních technik Excelu 2007 pro tvorbu a formátování tabulek, snadné provádění nejrůznějších výpočtů, vyhledávání, třídění a základní analýzu dat, pro detailní úpravy grafů, pružné kontingenční tabulky, doplňování grafických objektů a mnoho dalšího.
 

Mistrovství v programováním SQL serveru 2005

autor: J. Brust, Stephen Forte
rozsah: 848 stran černobílých
vydáno: listopad 2007
běžná cena: 990 Kč
 
Příručka učí programovat SQL server 2005 od základních objektů až po náročné aplikace nejrůznějšího typu ze světově nejlépe hodnocené publikace. Usnadňuje ovládnout pohledy, uložené procedury či funkce pomocí T-SQL, automatizaci administrátorských operací, vývoj a ladění ve Visual Studiu 2005, programování transakcí, mobilních aplikací či nástroje pro obchodní inteligenci, tvorbu sestav (SQL Server Reporting Services) a tzv. dolování dat.
 

Mistrovství v Microsoft Windows Vista

autor: Ed Bott, Carl Siechert, Craig Stinson
rozsah: 1048 stran černobílých
vydáno: prosinec 2007
běžná cena: 1 190 Kč
 
Kniha z edice Mistrovství prozradí o operačním systému Windows Vista opravdu vše. Popisuje všechny funkce, pokročilé možnosti nastavení, přizpůsobení systému a řešení problémů. Kniha tak uspokojí každého, kdo se chce důkladně vyznat v obrovském světě systému Windows Vista. Informace, rady a návody navíc využijí nejen profesionálové a pokročilejší uživatelé, ale též uživatelé se základní znalostí práce ve Windows nebo ti, kteří na verzi Vista přecházejí ze starších verzí.