časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Publikace vydavatelství Computer Press

|

Velký průvodce SEO

autor: Michal Kubíček
rozsah: 320 stran čb
vydáno: srpen 2008
běžná cena: 349 Kč včetně 9% DPH
příloha: CD-ROM
 
Chcete, aby se váš web zobrazoval ve výsledcích hledání na Googlu, Seznamu a jinde na prvních pozicích? Toužíte po větší návštěvnosti webu a větších výdělcích? Řešením je optimalizace pro vyhledávače (SEO). Praktický průvodce zkušeného odborníka nejen odhalí, jak fungují vyhledávače, ale především dovede čtenáře k požadovanému výsledku – první pozici ve vyhledávači. Krok za krokem se čtenář naučí techniku optimalizace stránek, a to jak ve zdrojovém kódu, tak budováním zpětných odkazů a propagace webu. To vše se zaměřením na prostředí českého internetu. Přiložený CD-ROM obsahuje řadu užitečných nástrojů, skriptů a kódů, které pomohou s optimalizací webových stránek a následnou péčí o ně.
 

Digitální elektronika

Bez předchozích znalostí
autor: Myke Predko
rozsah: 296 stran čb
vydáno: červenec 2008
běžná cena: 299 Kč včetně 9% DPH
 
Tato publikace je určena především pro ty, kteří by si chtěli sestavit svůj vlastní elektronický obvod, ale nevědí, jak na to. S touto publikací není třeba dlouze studovat vědecky napsaná skripta. Čtenáři se nabízí možnost experimentovat s digitálními součástkami za pár korun a využít logické operace nad binárními a šestnáctkovými čísly v reálné praxi. Čtenář v této publikaci objeví, jak funguje procesor, paměť a ostatní komponenty na té nejnižší, elektronické úrovni. S touto učebnicí není třeba mít žádné předchozí znalosti číselných soustav ani fyzikálních vlastností jednotlivých součástek. Veškeré znalosti, souvislosti a dovednosti lze získat z této knihy.
 

Mistrovství ve Windows

Prezentation Foundation
autor: Charles Petzold
rozsah: 928 stran čb
vydáno: srpen 2008
běžná cena: 1 490 Kč včetně 9% DPH
 
Kniha je určena pro zájemce, kteří se chtějí naučit vytvářet prostředí klientských aplikací nové generace s autorem legendárních knih o programování ve windows. Autor tohoto kompletního průvodce programování ve Windows Prezentation Foundation naučí čtenáře, jak zkombinovat kód jazyka C# a značkovací jazyk XAML při vývoji moderních aplikací. V této příručce lze nalézt užitečné rady a stovky praktických příkladů, díky nimž je možné důkladně prozkoumat a využít možnosti nového prostředí a grafiky ve Windows Vista. Veškeré autorovy kódy použité v této knize si lze stáhnout na uvedené adrese