časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Publikace vydavatelství Computer Press

|

Microsoft Windows 7

Podrobná uživatelská příručka
 
autor: Ondřej Bitto
rozsah: 344 stran ČB
vydáno: říjen 2009
běžná cena: 267 Kč včetně 9% DPH
 
Chcete ovládat Windows 7 na uživatelské úrovni? Rádi byste se v krátkém čase naučili plně využívat nové funkce? Přestupujete ze starších verzí Windows a chcete se rychle sžít s novým ovládáním „sedmiček“? Průvodce z nejoblíbenější řady uživatelských příruček v České republice poskytuje čtenáři prostřednictvím této publikace veškeré informace o instalaci, ovládání, nastavení, a především o optimálním využití Windows 7 pro efektivní a bezproblémovou práci, zábavu i komunikaci.
 

Velká kniha tipů a triků pro iPhone

 
autor: David Jurick, Adam
a Damien Stolarz
rozsah: 472 stran ČB
vydáno: říjen 2009
běžná cena: 497 Kč včetně 9% DPH
 
Nechat telefonovat iPod touch, zahrát si na iPhonu hry z playstationu, používat iPhon jako dálkové ovládání domácí elektroniky nebo zlepšit přisvětlení vestavěného fotoaparátu pro dokonalé snímky. O tom, že je toto pouhý střípek toho, co počítač ukrytý v elegantním obalu iPhonu dokáže, přesvědčí čtenáře skupina expertů, která ví, jak na to. Nechybí zde ani velké množství tipů, hackerské blogy a fóra, ani řešení problémů a upozornění na možná úskalí zásahů do přístroje.
 

Layout

Velký průvodce grafickou úpravou
 
autor: Gavin Ambrose, Paul Harris
rozsah: 192 stran barevných
vydáno: říjen 2009
běžná cena: 690 Kč včetně 9% DPH
 
Každý dobrý grafik, návrhář webu či architekt musí znát klasická pravidla uspořádání textových a grafických prvků v prostoru a možnosti jejich použití v digitální éře. Bohatě ilustrovaná kniha postupně odhalí zákonitosti, na kterých stojí každý atraktivní, sdělný a účinný návrh layoutu. Kniha se věnuje také typografii, práci s vrstvami a objekty a průmyslovému designu. Vedle inspirativních návrhů lze v ní najít rovněž přehled standardních formátů tištěných a reklamních nosičů.