časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Publikace vydavatelství Computer Press

|

iPhone

Průvodce s tipy a triky
autor: David Pogue
rozsah: 320 stran ČB
vydáno: prosinec 2008
běžná cena: 297 Kč včetně 9% DPH
 
Telefon, který změnil svět, má potenciál obohatit i mobilní život každého z nás. Průvodce s tipy a triky je kompletním informačním zdrojem, díky němuž čtenář iPhone nejen pozná, ale objeví také možnosti, o nichž ostatní uživatelé nemají ani tušení. Autor, světově uznávaný guru v oblasti produktů společnosti Apple, postupně odhaluje všechny užitečné funkce iPhonu. Nabídne mnoho tipů a triků, díky nimž lze každodenní používání iPhonu velmi zefektivnit. Poradí také, jak řešit nejčastější problémy a jak se jim pro příště vyhnout. Kniha Davida Pogua, sloupkaře New York Times, se stala bestsellerem již ve svém prvním vydání.
 

3ds Max

Hotová řešení
autor: Jan Kříž
rozsah: 328 stran ČB
běžná cena: 349 Kč včetně 9% DPH
příloha: DVD-ROM
 
Tato publikace je určena především pro ty, kteří v oblasti počítačové grafiky 3D již nejsou žádní začátečníci, ale přesto dosahují perfektních výsledků často velmi pomalu a za cenu značného úsilí. V této knize lze najít stručné a bohatě ilustrované postupy šité na míru aktuálním potřebám. Značně aktualizovaná kniha hotových řešení pro aplikaci 3ds Max odráží poslední novinky ve verzi 2009. Na přiloženém DVD lze najít veškeré zdrojové soubory, díky nimž je možné vyzkoušet si všechny postupy uvedené v publikaci, jakož i zkušební verzi aplikace 3ds Max 2009 a mnoho dalších užitečných nástrojů.
 

Digitální fotografie pro ženy

autor: Miroslava Kinclerová
rozsah: 160 stran barevných
vydáno: listopad 2008
běžná cena: 349 Kč včetně 9% DPH
 
Cit pro krásu a intuitivní vnímání světa je odedávna doménou především žen. Fotoaparát je přitom velmi jednoduchým nástrojem, pomocí kterého mohou ženy rozvinout vlastní vnímání, využít naplno ženskou intuici a navíc získat příjemného koníčka. Autorka, zkušená fotografka, naučí čtenářky cítit se s fotoaparátem v ruce sebejistě a suverénně ho ovládat v každé situaci. Vše vysvětlí od naprostých základů a svým praktickým, netechnickým přístupem a bez zbytečné teorie pomůže k tomu, aby fotografie vypadaly přesně podle představ fotografky. Tuto knihu totiž napsala žena přímo pro ženy.