časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Publikace vydavatelství Computer Press

|

100 klíčových manažerských technik

Komunikování, vedení lidí, rozhodování a organizování
 
autor: Oldřich Šuleř
rozsah: 320 stran ČB
vydáno: červenec 2009
běžná cena: 399 Kč včetně 9% DPH
 
Sto klíčových manažerských technik mapuje systematické a analytické metody používané manažery v procesu řízení s cílem zvyšovat úspěšnost přijímaných rozhodnutí, zlepšovat výkonnost a efektivnost řízených činností. Tato kniha je prvním dílem, který se zaměřuje na sto nejpoužívanějších technik obecného managementu. Je rozčleněna do pěti částí – na techniky osobní organizace, komunikační techniky, techniky vedení lidí, rozhodovací techniky a organizační techniky. Jednotlivé manažerské techniky jsou představeny ve stručné a srozumitelné strukturované podobě.
 

Crashproof: Krizi navzdory

Jak vydělat v době recese
 
autor: Peter D. Schiff, John Downes
rozsah: 264 stran ČB
vydáno: srpen 2009
běžná cena: 399 Kč včetně 9% DPH
 
Tato publikace je knihou, která předpověděla finanční krizi. Ačkoliv u nás vychází až v době, kdy se již krize dotýká nás všech, v originále se kniha na trhu objevila v době, kterou lze nazvat obdobím prosperity. Přesto, nebo právě proto, nejde o neaktuální či zastaralou knihu. Čtenář se v ní dozví mnoho důležitých, i když poněkud znepokojujících informací. Už od prvních řádek knihy je zřejmé, že autoři dobře vědí, o čem píší. Autoři této publikace nabízejí čtenáři pohled na celkem známé skutečnosti z jiného úhlu.
 

Mistrovství v Microsoft SQL Server 2008

Průvodce od světových expertů na SQL Server
 
autor: Robert E. Walters, Michael Coles, Robert Rae, Fabio Ferracchiati, Donald Farmer
rozsah: 864 stran ČB
vydáno: červenec 2009
běžná cena: 990 Kč včetně 9% DPH
 
Jste-li databázoví správci, vývojáři nebo programátoři a chtěli byste rychle a efektivně přejít z předchozích verzí nebo jiných databázových systémů na SQL Server 2008? Pak je tento expertní výukový průvodce pro vás ta správná volba. Díky velkému množství rad, tipů, doporučení a postupů lze naplno využít nové funkce serveru, naučit se optimálně pracovat s praktickými nástroji a velmi rychle si osvojit všechny jeho přednosti.