časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Publikace vydavatelství Computer Press

|

Správná a bezpečná elektroinstalace

 
autor: Dvořáček Karel
rozsah: 142 str. ČB, 18 str. PB
vydáno: červen 2010
běžná cena: 199 Kč (v e-shopu 169 Kč)
 
Nejste si jisti, zda máte správně zapojenou elektroinstalaci v bytě, domě či na chalupě? Chcete se pustit do rekonstrukce bytového jádra a nevíte, jak na elektroinstalaci? Chcete si zřídit v domácnosti správné a energeticky úsporné osvětlení? Autor této publikace poradí, jak na to. Čtenář se zde mj. dozví vše o připojení objektu k síti dodavatele elektřiny, o základech elektrických rozvodů v objektech pro bydlení, kolik zásuvek a vývodů je třeba v koupelně, kuchyni a dalších místnostech bytu či domu a mnoho dalších užitečných informací.
 

Atraktivní bydlení

Tradiční i netradiční bytová architektura
 
autor: Černíková Helena
rozsah: 152 str. PB
vydáno: červen 2010
běžná cena: 299 Kč (v e-shopu 254 Kč)
 
Zařizujete si nový byt či plánujete renovaci toho starého? Nebo byste se rádi ze stísněného bytu přestěhovali do prostornějšího domu a váháte nad jeho výběrem? Pak je tato zajímavá publikace určena právě pro vás. Najdete v ní nejen zajímavé informace o bydlení v minulosti a v současnosti, ale i mnoho praktických rad a inspirativních podnětů z oblasti současného bytového designu a více než 250 nádherných barevných fotografií nejrůznějších typů moderních interiérů.
 

101 skvělých odpovědí na ostré otázky při přijímacím pohovoru

Jak zaujmout zaměstnavatele
 
autor: Fry Ron
rozsah: 152 str. ČB
vydáno: červen 2010
běžná cena: 219 Kč (v e-shopu 186 Kč)
 
Tato publikace vám pomůže u přijímacího pohovoru. Vyzbrojí zájemce o nové zaměstnání na jakýkoliv pohovor. Nabízí účinné odpovědi, které uspokojí i nejnáročnějšího tazatele. Chytře formulované odpovědi přesvědčí budoucího zaměstnavatele, že máte o nabízenou pozici opravdový zájem a jste na volné místo nejvhodnějším uchazečem. Čtenáře může naučit, jak zvládnout komplikované přijímací pohovory, různé osobnostní typy tazatelů, rychlou formulaci odpovědi dokonce na nezákonné otázky tazatelů aj.