časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Publikace vydavatelství Computer Press

|

BIOS a Setup

Průvodce základním nastavením počítače
3. aktualizované vydání
autor: Horák Jaroslav
rozsah: 160 stran ČB
vydáno: květen 2010
běžná cena: 229 Kč (v e-shopu 195 Kč)
 
Chcete nastavit systém počítače přesně podle jeho hardwarových komponent, a tak bezpečně a bez finančních nákladů zvýšit jeho výkon? Zkušený autor a pedagog vás ve třetím aktualizovaném vydání tohoto bestselleru naučí vše, co je třeba znát pro správné nastavení počítače a konfiguraci jeho komponent s ohledem na nejpoužívanější operační systémy Windows 7, Vista i XP. Informace lze však aplikovat rovněž i v jiných operačních systémech.
 

Notebook pro seniory

Vydání pro Windows 7

autor
: Pecinovský Josef
rozsah: 216 stran 2B
vydáno: květen 2010
běžná cena: 199 Kč (v e-shopu 169 Kč)
 
Mnoho seniorů si příliš nedůvěřuje a možná se také trochu bojí těch malých počítačů do klína. Zdají se jim příliš komplikované, náročné na ovládání, titěrné a choulostivé. Autor tohoto průvodce světem notebooků podává srozumitelný výklad, který je přizpůsoben potřebám seniorů. Nevynechává žádný důležitý krok, vyhýbá se zdlouhavým i náhlým skokům, látku odměřuje v přiměřených dávkách, aby se čtenář neztratil v záplavě novinek.
 

Excel VBA

Výukový kurz
 
autor: Král Martin
rozsah: 504 stran ČB
vydáno: květen 2010
běžná cena: 690 Kč (v e-shopu 587 Kč)
příloha: CD-ROM
 

V této příručce nalezne čtenář velké množství konkrétních ukázek a řešení běžných problémů. Publikace je mistrně strukturovaným výukovým kurzem. Učební látka je probírána „po kapkách“ tak, aby na sebe vše pečlivě navazovalo. Za každou částí lekce jsou navíc uvedeny otázky k danému tématu. Na přiloženém CD-ROM jsou uloženy všechny kódy příkladů z knihy a sbírka užitečných souborů z dílny autora knihy a předních vývojářů pro Excel.