časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Publikace nakladatelství BEN – technická literatura

|

Blender – naučte se 3D grafiku

 
autor: Pokorný Pavel
rozsah: 248 stran B5
vydáno: srpen 2009
běžná cena: 350 Kč včetně 9% DPH (v e-shopu 312 Kč)
 
Každý (i začínající) uživatel osobního počítače se setkává s počítačovou grafikou buď přímo v operačním systému, nebo v některých programových aplikacích. S výkonovým nárůstem počítače se stále více uplatňuje 3D počítačová grafika. Program Blender umožňuje modelovat jednotlivé objekty i sestavovat rozsáhlé scény. A to vše dokáže vyrenderovat do jednoho z mnoha druhů bitmapových obrázků. Blender toho nabízí ale mnohem více, podporuje mj. i tvorbu animací a disponuje mnohými animačními nástroji. Výstupem tvorby tak může být i velmi složitá animace. Tato kniha je určena začínajícím a středně pokročilým uživatelům.
 

Moderní učebnice elektroniky – 6. díl

Kmitočtové filtry, generátory signálů a převodníky dat
 
autor: Doleček Jaroslav
rozsah: 240 stran B5
vydáno: srpen 2009
běžná cena: 399 Kč včetně 9% DPH (v e-shopu 355 Kč)
 
Šestý díl Moderní učebnice elektroniky je věnován úvodu do problematiky konstrukce frekvenčních filtrů, generátorů signálů a převodníků dat. Kniha by měla poskytnout základní přehled v uvedených oblastech elektroniky. Knihu mohou jako užitečnou pomůcku používat nejen studenti průmyslových škol, ale může být užitečná i pro posluchače vysokých škol zejména těch, které jsou zaměřeny na informační technologie, strojírenství apod. Může sloužit také jako vhodná příručka pro práci techniků a zájemců o elektroniku.
 

Ztracená Archa

Doslovný překlad tajných nauk smysluplné čistoty
 
autor: Hoook Zuzana
rozsah: nosič CD-ROM (data v PDF)
vydáno: červen 2009
běžná cena: 96 Kč včetně 9% DPH
 
Obrazová kniha pyramidálních symbolů – návrat ke čtyřem základním principům života. Netradiční spojení textu a pyramidálních symbolů dává čtenáři prostor ke zkoumání poselství faraónů. Obecně je Ztracená Archa odborným zákonem kvantové fyziky a tlumočí přesný návod celkové očisty organismu všech forem v krizovém balíčku prevenčních opatření. Vývoj kterékoliv formy určuje stupeň zvládnutí preventivních opatření všech jednotlivců, proto jedinec posouvá hranice možností všech a upevňuje podstatu existence formy jako celku. Takový člověk funguje na přirozeném pyramidálním principu růstu a rozvoje.